Newsroom

Newsroom

River Party 2019: Το πρόγραμμα του φετινού φεστιβάλ

Από 29 Ιουλίου έως τις 4 Αυγούστου το River Party επιστρέφει για 41η χρονιά στις όχθες του Αλιάκμονα, στο πανέμορφο Νεστόριο της Καστοριάς με rock, hip-hop, έντεχνo, swing μέχρι και ρεμπέτικο. 

River Party

Το φετινό πρόγραμμα του φεστιβάλ θα είναι γεμάτο με καλλιτέχνες που έχουν αφήσει το προσωπικό τους στίγμα στην μακρόχρονη ιστορία του αλλά και άλλους που έρχονται για πρώτη φορά. Οι δύο πρώτες μέρες θα ανήκουν σε νέους δημιουργούς που συμμετέχουν στο διαγωνιστικό κομμάτι και μας καλούν να ανακαλύψουμε καινούριες μουσικές και ακούσματα. Εκτός από τα σχήματα που προκρίθηκαν, την δυνατότητα να παρουσιάσουν τη δουλειά τους – εκτός διαγωνισμού – θα έχουν όλοι όσοι δήλωσαν συμμετοχή.   

Από τη rock στο hip-hop και από τα έντεχνα στο swing, το φετινό line-up είναι γεμάτο δυνατά ονόματα. Ο Παύλος Παυλίδης και οι B-Movies, ο Γιάννης Αγγελάκας με τους 100oC, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, οι Planet of Zeus, οι Πυξ Λαξ, οι Nightstalker, οι V.I.C. σε μια από τις περιορισμένες εμφανίσεις τους αλλά και οι Κακό Συναπάντημα, οι Chinese Man, οι Locomondo, οι Active Member, ο Ταφ Λάθος, το ιστορικό συγκρότημα των Απροσάρμοστων στην μοναδική τους εμφάνιση και η Μαρίζα Ρίζου είναι μερικά από τα ονόματα που θα ανέβουν στις τρεις μουσικές σκηνές που θα στηθούν φέτος στο φεστιβάλ. 

Παράλληλα, το iscream radio θα εκπέμπει ζωντανά από το tequila stage, μεταδίδοντας τον παλμό του φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα ενώ οι νύχτες δίπλα στο ποτάμι θα κλείνουν με dj sets.  

Πρόγραμμα 

Τετάρτη 31 Ιουλίου

RIVER STAGE: ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ, CHINESE MAN, ACTIVE MEMBER,ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ 

PARADISE STAGE: VANILLA, FOLK ‘N’ ROLL 

TEQUILA STAGE: LITTLE KISS RETRO BAND, SOULED OUT, DJ SETS   

Πέμπτη 1 Αυγούστου

RIVER STAGE: VIC, LOCOMONDO, ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ 

PARADISE STAGE: BAILDSA, ΡΟΔΕΣ UNITED 

TEQUILA STAGE: THE BANKSTERS, BLISS, DJ SETS   

Παρασκευή 2 Αυγούστου

RIVER STAGE: ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΑΛΒΑΔΟΡ + ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ, PLANET OF ZEUS, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

PARADISE STAGE: ΛΕΥΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, PANX ROMANA

TEQUILA STAGE: ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ, ΜΠΕΛΑΦΟΝ, DJ SETS   

Σάββατο 3 Αυγούστου

RIVER STAGE: NIGHTSTALKER, ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ + 100°C & , ΟΙ ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΙ + ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΟΡΦΟΝΙΟΣ, ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ + B-MOVIES 

PARADISE STAGE: LEON OF ATHENS, JOEY 

TEQUILA STAGE: ΚΟΥΠΕΣ, ΜΠΑΤΜΑΝΙΔΗΣ, DJ SETS   

Κυριακή 4 Αυγούστου

RIVER STAGE: ΠΥΞ ΛΑΞ, ΜΑΡΙΖΑ ΡΙΖΟΥ, ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ 

PARADISE STAGE: FUNDRACAR, ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ 

TEQUILA STAGE: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ, ΛΑΡΓΚΟ, DJ SETS   

Χρήσιμες Πληροφορίες 

Μετακίνηση 

Η ομάδα του φεστιβάλ έχει εξασφαλίσει δρομολόγια από όλη την Ελλάδα για τους επισκέπτες του φεστιβάλ. Περισσότερες πληροφορίες εδώ: axos-travel.gr   

Δραστηριότητες 

Yoga, Zumba, περίπατος στο βουνό 

Για ακόμη μια χρονιά οι δραστηριότητες για τους κατασκηνωτές του River Party υπόσχονται να μας ξεσηκώσουν να εξερευνήσουμε το μυστικιστικό τοπίο αλλά και να γνωριστούμε μεταξύ μας.   
Διαγωνιστικό Κομμάτι 

Το 41ο River Party φέτος μας καλεί για δύο ακόμη μέρες Δευτέρα 29 και Τρίτη 30 Ιουλίου να ανακαλύψουμε νέους καλλιτέχνες, μουσικές και συγκροτήματα, στο διαγωνιστικό κομμάτι του φεστιβάλ.   

Ανανεωμένος Χώρος 

Η ομάδα του River Party έχει ανανεώσει το χώρο και υποδέχεται το φετινό line-up σε 3 σκηνές: το river stage που όλοι αγαπάμε, το paradise stage και το μεγαλύτερο ως τώρα tequila stage το οποίο μας υποδέχεται στις όχθες του ποταμού!   
Κατασκηνωτικές Ζώνες 

Η Ζούγκλα στην είσοδο του River Party, η εξωτική Χαβάη κάτω από το ποτάμι αλλά και ο απόλυτος Παράδεισος περιμένουν και φέτος τους κατασκηνωτές που θα περάσουν μια βδομάδα μέσα στη φύση, στις όχθες του Αλιάκμονα.   

#rivergoesgreen – Ανακύκλωση 

Για πρώτη φορά φέτος, το River Party συνεργάζεται με το πρόγραμμα ανακύκλωσης Κάθε Κουτί Μετράει. Βρες τους “πράκτορες” με τα backpacks του Κάθε Κουτί Μετράει, ανακύκλωσε κι εσύ τα κουτάκια μπύρας και αναψυκτικών και κέρδισε τα πιο cool δώρα. #rivergoesgreen και περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στο facebook.com/kathekoutimetrai   

Info 41ο River Party 

29/7 – 4/8 Νεστόριο, Καστοριά   

Τιμές εισιτηρίων: Ημερήσια εισιτήρια από 5€ 7ήμερα εισιτήρια από 60€   

Προπώληση: viva.gr 

Πληροφορίες για μεταφορά προς και από το χώρο του φεστιβάλ: axos-travel.gr   

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη