Ρατσιστικός οχετός από "άριστο" Έλληνα καθηγητή εναντίον του Αντετοκούνμπο (εικόνα)

Μπορεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να συγκεντρώνει το σεβασμό σε όλο τον κόσμο και να διαφημίζει την Ελλάδα στο εξωτερικό με τα κατορθώματά του ωστόσο αυτό δε φαίνεται να πτοεί τους διάφορους μισάνθρωπους οι οποίοι δεν παραλείπουν να διατυμπανίζουν το φασιστικό οχετό που κουβαλούν στο κεφάλι τους.

59ba9e241dc524a1168b4593

Τελευταία περίπτωση στις διάφορες ρατσιστικές «επιθέσεις» που κατά καιρούς έχει δεχτεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ένας έλληνας καθηγητής ονόματι 

Ευάγγελος Μαρκόπουλος και ο οποίος διδάσκει σ’ ένα απ’ τα πιο γνωστά πανεπιστήμια του Λονδίνου, το UCL. 

O συγκεκριμένος καθηγητής επιτίθεται με απίστευτες εκφράσεις αμφισβητώντας όχι μόνο την ιθαγένεια του μπασκετμπολίστα αλλά και τους λόγους για τους οποίους αναγκάστηκε να μην συμμετάσχει με την εθνική ομάδα στην τελική φάση του Ευρωμπάσκετ το καλοκαίρι.

«Μας ζάλισε ο μαύρος που το παίζει Ελληνας. Εως εδω. Δεν ξεχνάμε το καλοκαίρι. Μας έγραψε στα @ρχιδι@ του όλους μας, την Εθνική ομάδα και την σημαία μας», έγραψε. 

Τα σχόλια του Έλληνα καθηγητή μάλιστα αναρτήθηκαν δημόσια στο ανοιχτό προφίλ Ελληνίδας δημοσιογράφου, η οποία πριν από λίγες μέρες είχε ποστάρει βίντεο των Milwaukee Bucks όπου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τραγουδούσε μαζί με άλλους συμπατριώτες μας στο γήπεδο των Cleveland Cavaliers τον εθνικό μας ύμνο. 

Δείτε παρακάτω τις φασιστικές αναρτήσεις του εν λόγω καθηγητή




Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

Κασσελάκης 2

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

«Υπήρχε παράνομη μεταφορά υλικού από την εμπορική αμαξοστοιχία; Ανιχνεύτηκε ξυλόλιο και πιθανώς λοιπές ουσίες στα…