Ρατσιστική επίθεση πρώην προέδρου ΤΕΙ στον ξενώνα Ωραιοκάστρου!

Ένταση στον Ξενώνα Ασυνόδευτων Ανηλίκων Αιτούντων Άσυλο της οργάνωσης “Άρσις”, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, με «πρωταγωνιστή» τον πρώην πρόεδρο του ΤΕΙ…

ratsismos 1

Ένταση στον Ξενώνα Ασυνόδευτων Ανηλίκων Αιτούντων Άσυλο της οργάνωσης “Άρσις”, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, με «πρωταγωνιστή» τον πρώην πρόεδρο του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Ο 70χρονος πήγε σήμερα οπλισμένος έξω από το κέντρο και άρχισε να απειλεί τκαι να βρίζει τους εργαζόμενους του ξενώνα για την… απώλεια του σκύλου του.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού ο πρώην πρόεδρος του ΤΕΙ φώναζε οργισμένος «εγώ είμαι χειρότερος από τη Χρυσή Αυγή» και μιλούσε απαξιωτικά «για τα Πακιστανάκια που έχετε φέρει εδώ». Ο ηλικιωμένος ήθελε να παραπονεθεί καθώς πίστευε ότι ένα από τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Κέντρο του έκλεψε το… σκυλί! Μετά την καταγγελία οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον πρώην πρόεδρο του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης ο οποίος όπως διαπίστωσαν διαθέτει άδεια οπλοφορίας αλλά τον συνέλαβαν για απειλή με όπλο και εξύβριση.

Οι εργαζόμενοι του Ξενώνα, με ανακοίνωσή τους, κάνουν λόγο “για απρόκλητη ρατσιστική επίθεση με όπλο”, αναφέρουν ότι ο δράστης της ρατσιστικής επίθεσης,είχε διατελέσει Πρόεδρος του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης και ότι συνελήφθη έπειτα από μήνυσή τους στην Αστυνομία.

Χαρακτηρίζουν ανυπόστατη την κατηγορία, σχετικά με την κλοπή του σκύλου του, καταγγέλλουν ότι ο 70χρονος τους εξύβρισε χυδαία και μάλιστα και καταφέρθηκε και κατά των παιδιών που φιλοξενούνται στον Ξενώνα, με ρατσιστικές αναφορές για την καταγωγή τους.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη