Newsroom

Newsroom

Ραχήλ Μακρή: “Το success story της συγκυβέρνησης καταρρέει σαν χάρτινος πύργος”

Επίθεση στην κυβέρνηση και στον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη εξαπέλυσε η βουλευτής Κοζάνης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή, με αφορμή…

Επίθεση στην κυβέρνηση και στον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη εξαπέλυσε η βουλευτής Κοζάνης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή, με αφορμή την αποκρατικοποίηση της Ολυμπιακής.

Όπως κατήγγειλε η κα Μακρή, “η “πετυχημένη” αποκρατικοποίηση της Ολυμπιακής, που αποτελεί σημαία της Συγκυβέρνησης για τις προσπάθειες εκποίησης της δημόσιας περιουσίας, κατέρρευσε ως χάρτινος πύργος”. Και αυτό διότι στις 9 Οκτωβρίου η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανέφερε σε σχτικό Δελτίο Τύπου ότι η εταιρεία θα αναγκαζόταν στο άμεσο μέλλον να βάλει λουκέτο.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Χατζηδάκης ήταν ο καθ ύλην αρμόδιος υπουργός που χειρίστηκε την αποκρατικοποίηση της Ολυμπιακής το 2008, από τη θέση του υπουργού Μεταφορών. Μάλιστα σύμφωνα με την κα Μακρή, ο κ. Χατζηδάκης δήλωνε τότε ότι υφίστανται κερδοφόρα δρομολόγια της Ολυμπιακής, και “‘αρα ο ιδιώτης επενδυτής θα έπρεπε να είναι και αφελής να μην θέλει να συμμετάσχει στο διαγωνισμό. Να έχει και ένα σίγουρο κέρδος και να το χάσει”.

Η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ σημείωσε επίσης ότι “αποδεικνύεται, εκ των πραγμάτων, ότι τους κυβερνώντες ενδιαφέρει μόνο το σίγουρο κέρδος των ιδιωτών και όχι το κόστος για το κοινωνικό σύνολο”, καθώς επίσης και ότι το “success story της Κυβέρνησης σας, το οποίο δημιουργεί ιδιωτικά μονοπώλια και αφορά μόνο τους κομματικούς σας φίλους και όχι τους Έλληνες Πολίτες”.