Ραγκούσης για τις Fake φωτογραφίες κατά του Τσίπρα: κ. Γεωργιάδη είστε ένα χυδαίο τρολ του διαδικτύου

Σφοδρή επίθεση στον Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος κατέθεσε στην Βουλή  fake φωτογραφία με τον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Ραγκούσης.

NewsRoom 23/03/2021 | 20:20

«Κύριε Γεωργιάδη, είχατε μία δυνατότητα να αποφύγετε αυτόν τον πρωτοφανή διασυρμό και εξευτελισμό για υπουργό κυβέρνησης. Να έρθετε εδώ και να πείτε ότι η φωτογραφία που παραδώσατε στα πρακτικά είναι αξιόπιστη. Όχι μόνο δεν το κάνατε, αποδεικνύοντας ότι λειτουργήσατε ως ένα χυδαίο τρολ του διαδικτύου αλλά αποδειχθήκατε και άνανδρος πολιτικά γιατί δεν είχατε το σθένος να ζητήσετε συγγνώμη για αυτήν την απρέπεια που διαπράξατε» σημείωσε ο Γιάννης Ραγκούσης και συμπλήρωσε:

«Τον ελληνικό λαό δεν τον υπολήπτεστε. την αντιπολίτευση και τους βουλευτές τους έχετε γραμμένους στα παλαιότερα των υποδημάτων σας. Αυτό το έρμο το ιστορικό κόμμα που έχετε την τιμή να εκπροσωπείτε ως υπουργός δεν το λυπάστε; Έχετε καταλάβει τι βρώμικη σελίδα για τη ΝΔ γράψατε σήμερα στη Βουλή να έρθετε ως ένα ξεφτιλισμένο τρολ του διαδικτύου να καταθέσετε μία ψεύτικη φωτογραφία; Να σας καλέσουμε να γυρίσετε πίσω, για να αναγνωρίσετε ένα λάθος που θα μπορούσατε να είχε κάνει κάποιος ανθρώπινα, παρασυρμένος από συμβούλους που τον πήραν στο λαιμό του, και αντί να έρθετε εδώ να ζητήσετε συγγνώμη και να ανακαλέσετε από τα πρακτικά αυτό που καταθέσατε, συνεχίσατε τις γελοιότητες τις οποίες λέτε;».

«Κύριε  Γεωργιάδη προσέξτε: Κατεβαίνετε το ένα σκαλοπάτι κάτω από το προηγούμενο. Και σας επαναλαμβάνω ότι το πρόβλημα δεν το έχουμε εμείς, στο τέλος θα σας ανακηρύξουμε ως μέγα χορηγό, το πρόβλημα το έχει το κόμμα σας και αυτοί οι οπαδοί αυτού του κόμματος που βλέπουν έναν υπουργό του Μητσοτάκη να έρχεται εδώ και να διακινεί ψεύτικες fake φωτογραφίες. Αιδώς κ. Γεωργιάδη» κατέληξε ο Γιάννης Ραγκούσης.