Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Συνάντηση Τσίπρα και Ηλιόπουλου

Ακόμα μια συνάντηση για τον πρώην πρωθυπουργό

4724365

Γρήγορα όπως φαίνεται τρέχουν οι εξελίξεις στην αξιωματική αντιπολίτευση, καθώς για ακόμα μια ημέρα ο Αλέξης Τσίπρας έκανε συνάντηση με σημαντικό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αναφέρεται ο πρώην πρωθυπουργός, μετά την κουβέντα που είχε με τον Στέφανο Κασσελάκη αλλά και με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, αυτή τη φορά μίλησε με τον Νάσο Ηλιόπουλο στο πλαίσιο του μηνύματος της ενότητας στο κόμμα.

Το ραντεβού έγινε στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού στην οδό Αμαλίας.

Νωρίτερα είχε συναντηθεί και με τον Στέφανο Κασσελάκη

Νέα δεδομένα αλλά και νέα δυναμική για τον ΣΥΡΙΖΑ σηματοδοτεί η επανεμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα και η συνάντηση με τον Στέφανο Κασσελάκη.

Τη σημασία που έχει η ενότητα και η επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ, τόσο για να ασκεί αξιόπιστη αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, όσο όμως και ενόψει των επικείμενων ευρωεκλογών, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνάντηση που είχε με τον Στέφανο Κασσελάκη, το βράδυ της Τετάρτης.

Η έκκληση για ενότητα από τον πρώην πρωθυπουργό αφορά την Έφη Αχτσιόγλου και τον Νάσο Ηλιόπουλο αλλά και ομάδα προσώπων που στάθηκαν μεν απέναντι από τον Στέφανο Κασσελάκη αλλά δεν υιοθέτησαν πρακτικές «Ομπρέλας», η οποία έχει ήδη αποχωρήσει.

Στο ίδιο πλαίσιο σημειώνεται ότι στη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης, ξεκαθαρίζοντας πως “τείνει χείρα φιλίας”, σε μία προσπάθεια βελτίωσης του κλίματος στο εσωτερικό του κόμματος.

Η συνάντηση Τσίπρα – Κασσελάκη ήρθε λίγες μέρες μετά τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη σε ταβέρνα στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, η οποία προκάλεσε έντονες συζητήσεις, καθώς το όνομα του Γαβριήλ Σακκελαρίδη έχει αναφερθεί κατά καιρούς ως πιθανού υποψήφιου αρχηγού του κόμματος, ενώ άλλες πληροφορίες τον έβαζαν στο παζλ των προσώπων που το επόµενο χρονικό διάστηµα θα κληθούν να παίξουν ρόλο σε κάτι καινούργιο.

Συγκεκριμένα, πηγές κοντά στον Αλέξη Τσίπρα αναφέρουν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης τηλεφώνησε την Τετάρτη στον πρώην πρωθυπουργό και του ζήτησε να συναντηθούν για να ανταλλάξουν σκέψεις, με τον πρώην πρόεδρο να ανταποκρίνεται θετικά.

Σε αυτό το μήκος κύματος δέχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης τον νέο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στο πολιτικό του γραφείο.

Στη συνάντηση που ήταν η πρώτη μετά την εθιμοτυπική της εκλογής του νέου Προέδρου, ο Αλέξης Τσίπρας είχε την ευκαιρία να εκφράσει την ανησυχία του για τη συνεχόμενη ένταση στο εσωτερικό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Τόνισε τη μεγάλη σημασία που έχει η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τόσο για να ασκεί αξιόπιστη αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, όσο όμως και ενόψει των επικείμενων ευρωεκλογών.

Ενότητα που μπορεί να διαφυλαχθεί μόνο με την πιστή τήρηση του καταστατικού και τη χάραξη πολιτικού σχεδιασμού εξωστρέφειας από τα όργανα του κόμματος που πρέπει να λειτουργήσουν χωρίς αποκλεισμούς και με συμπεριληπτική για όλες τις απόψεις διάθεση.

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

Κασσελάκης 2

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

«Υπήρχε παράνομη μεταφορά υλικού από την εμπορική αμαξοστοιχία; Ανιχνεύτηκε ξυλόλιο και πιθανώς λοιπές ουσίες στα…

Οι «bro» του ΚΚΕ-Ο Κουτσούμπας συνάντησε το συνδικάτο της Amazon, και τον Κρις Σμολς που φορούσε καπελάκι του ΠΑΜΕ (video)

κουτσουμπας

Οι «bro» του ΚΚΕ-Ο Κουτσούμπας συνάντησε το συνδικάτο της Amazon, και τον Κρις Σμολς που φορούσε καπελάκι του ΠΑΜΕ (video)

Ο διάσημος συνδικαλιστής που τον κέρδισε ο Κουτσούμπας