Newsroom

Newsroom

Ραγδαίες εξελίξεις: Βρέθηκε ο 6χρονος Ράινερ – Πού έχει εντοπιστεί σύμφωνα με πληροφορίες

Οι εξελίξεις έρχονται να επιβεβαιώσουν τους φόβους της μητέρας

6xronos 1

Φαίνεται ότι μπαίνει τέλος στο θρίλερ της αρπαγής του 6χρονου Ράινερ που απήχθη από την Κηφισιά. 

Ο 6χρονος απήχθη προχθές και σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στη Νορβηγία.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, τον 6χρονο Ράινερ φαίνεται ότι τον έβγαλαν από την Ελλάδα με πλαστό διαβατήριο, πετώντας σε πρώτη φάση από τη Θεσσαλονίκη στη Δανία.

Αυτή η εξέλιξη έρχεται να επιβεβαιώσει τους φόβους της μητέρας του 6χρονου Ράινερ, ότι το παιδί το έχει αρπάξει ο πατέρας του μαζί με τον Ισλανδό θείο του και κατάφεραν να διαφύγουν στη Νορβηγία.

Όπως έχει προκύψει από τις πληροφορίες που έχουν έρθει τις τελευταίες ώρες στο φως, οι γονείς του παιδιού βρίσκονταν σε κόντρα μεταξύ τους για την επιμέλειά του.

Νωρίτερα σήμερα ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστας Γιαννόπουλος είχε τονίσει πως είναι πιθανό να έχει βγει ήδη εκτός Ελλάδας.

«Αν δεν είναι έτοιμοι στο αεροδρόμιο να δουν, να προσέχουν κάθε παιδί που περνάει, ενδεχομένως να έχει φύγει», τόνισε ο κ. Γιαννόπουλος στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και ενημέρωσε ότι το Χαμόγελο του Παιδιού έχει κινητοποιήσει διαδικασίες εξεύρεσης του 6χρονου στη Νορβηγία, σε συνεργασία με το Missing Children Europe.

Ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, ανέφερε ότι η διαφορά της συγκεκριμένης αρπαγής με άλλες τέτοιες υποθέσεις, είναι ότι έγινε μέσα από μια «μαφιόζικη διαδικασία», με έναν άνθρωπο να εισβάλλει μέσα στο σπίτι και να παίρνει το παιδί από τη γιαγιά του.

Οι αρχές ερευνούν γύρω από το περιβάλλον του πατέρα καθώς υπήρχαν διαφορές με τη μητέρα του παιδιού.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…