Ραγδαίες εξελίξεις αναφορικά με τον θάνατο του 17χρονου-Βρέθηκε πυρίτιδα στο χέρι του (video)

Νέες αποκαλύψεις για τα όσα οδήγησαν στο θάνατο του 17χρονου στη Βοιωτία από το όπλο αστυνομικού έρχονται στη δημοσιότητα

oplo 1

Ραγδαίες εξελίξεις αναφορικά με τον θάνατο του 17χρονου στη Βοιωτία που σκοτώθηκε από αστυνομικά πυρά καθώς βρέθηκε πυρίτιδα στο χέρι του, κάτι που δείχνει πως πυροβολήθηκε από κοντινή απόσταση. Το εύρημα αυτό έρχεται να συμπληρώσει την ιατροδικαστική εξέταση.

 

Το λάθος αστυνομικού με την πινακίδα κυκλοφορίας

Νωρίτερα, ο ALPHA μετέδωσε ότι όλα φαίνεται πως ξεκίνησαν από λάθος άλλου αστυνομικού, ο οποίος έδωσε λάθος αριθμό πινακίδας για ύποπτο όχημα. Έτσι αντί να καταδιωχθεί το ύποπτο όχημα, καταδιώχθηκε του ανήλικου!

Ο νεαρός δεν σταμάτησε στον έλεγχο γιατί δεν είχε δίπλωμα οδήγησης αλλά και γιατί φοβήθηκε να μην υπάρξουν κυρώσεις για τις δυο συνεπιβάτιδες.

Σύμφωνα, ωστόσο, με άνδρα της ΟΠΚΕ που βρισκόταν εκεί, ο αστυνομικός διέταξε τον νεαρό να βγει από το όχημα, εκείνος δεν το έκανε, και στη συνέχεια άνοιξε ο ίδιος την πόρτα. Τότε ακούστηκε ο πυροβολισμός ωστόσο το όπλο ήταν στη ζώνη και όχι στο χέρι του αστυνομικού.

 

«Κλειδί» οι καταθέσεις και τα βίντεο για τον θανάσιμο πυροβολισμό του 17χρονου

Η αστυνομία καλείται να διευκρινίσει τις συνθήκες υπό τις οποίες ο 17χρονος Χρήστος τραυματίσθηκε θανάσιμα από τη σφαίρα του αστυνομικού, ύστερα από καταδίωξη που προηγήθηκε τη βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 17χρονος Χρήστος δέχθηκε σφαίρα στον τράχηλο από το υπηρεσιακό όπλο αρχιφύλακα της ΟΠΚΕ, με αποτέλεσμα να καταλήξει.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγες , οι Αρχές εξετάζουν εξονυχιστικά βίντεο και καταθέσεις από το μοιραίο βράδυ ώστε να διαπιστώσουν τι πραγματικά συνέβη.

Έρευνα για Ρομά που απειλεί μέσω social media

Την ίδια στιγμή ενώ οι εξελίξεις τρέχουν, η ΕΛ.ΑΣ, ερευνα  για τον Ρομά που δημοσιοποίησε βίντεο στα social media, στο οποίο εκτοξεύει απειλές κατά αστυνομικών και Ελλήνων.

Ο άνδρας, με αφορμή τον θάνατο του 17χρονου Χρήστου στη Βοιωτία, ακούγεται στο βίντεο να λέει ότι εύχεται να γίνει πόλεμος «και οι γύφτοι θα είμαστε οι πρώτοι εχθροί της Ελλάδας».

Μάλιστα, απειλεί ότι θα σκοτώσει όλους τους αστυνομικούς και κάθε Έλληνα που θα βρίσκει μπροστά του. «Εγώ θα σας τινάζω τα μυαλά στον αέρα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Σκοτώσανε άλλο ένα 17χρονο παιδάκι κι επειδή ήταν Ρομά δεν τρέχει τίποτα. Εύχομαι να γίνει πόλεμος και οι γύφτοι θα είμαστε οι πρώτοι εχθροί της Ελλάδας. Εγώ συγκεκριμένα θα σκοτώσω όλους τους αστυνομικούς και θα σκοτώνω κάθε Έλληνα μπροστά μου. Με τόσο ρατσισμό, τόση κακία μέσα σας, εγώ θα σας τινάζω τα μυαλά στον αέρα. Δολοφόνοι».

Από την έρευνα της Αστυνομίας, έχει ήδη ταυτοποιηθεί, ενώ έχει διαπιστωθεί πως έχει σχέση με εγκληματική οργάνωση με οικογενειακές σχέσεις των μελών της, που έχει κατηγορηθεί για εκβιάσεις, ξυλοδαρμούς, ναρκωτικά και όπλα.

Μάλιστα, ένα μέλος της έχει κατηγορηθεί για ανατίναξη ΑΤΜ, ενώ πριν δύο χρόνια, όταν ο τότε υπουργός Προστασίας του Πολίτη είχε στείλει στην επιτροπή για το ξέπλυμα χρήματος κάποιες συμμορίες για να ερευνηθούν, μέσα σε αυτές ήταν και η συγκεκριμένη.

Μέλη της εγκληματικής οργάνωσης συμμετείχαν επίσης και στον ξυλοδαρμό μεταξύ τράπερ σε μουσικά βραβεία

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη