Πυρά του Αντώνη Κανάκη στα ΜΜΕ για την στάση τους στην δωρεά της ηλικωμένη από το Μεσολλόγι

Ο Αντώνης Κανάκης καυτηρίασε την στάση των ΜΜΕ να μην θίξουν...τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στο άκουσμα της είδησης για τη δωρεά ασθενοφόρου απο ηλικιωμένη στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου.

radioarvyla 800x530 1

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένα ζευγάρι ηλικιωμένων από το Διδυμότειχο, αποφάσισε να κάνει δωρεά ύψους 100.000 ευρώ στο νοσοκομείο της πόλης. H ίδια προσπάθησε να καλύψει τις τρύπες στο υποστελεχωμένο ΕΣΥ, που έχει απαξιώσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Και μπορεί η είδηση να σηκώθηκε από ψηλά (λογικό) από τα ΜΜΕ, την ίδια στιγμή δεν ακούστηκε ούτε μια στιγμή κριτική στην στάση του Έλληνα πρωθυπουργού αλλά και του Υπουργού υγείας που μια ηλικιωμένη «βάζει πλάτη» για τους συνανθρώπους μας που ζουν σε απόγνωση εξαιτίας των επικίνδυνων πολιτικών της κυβέρνησης.

Διαβάστε επίσηςΟι ηλικιωμένοι με δωρεές αδειάζουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη-100.000 ευρώ από ζευγάρι στο Νοσοκομείο Διδυμότειχου

Αντιπροσωπευτικό της αδιανόητης κατάστασης, το έθιξαν στο χθεσινό τους επεισόδιο οι «Ράδιο Αρβύλα» που και ούτε λίγο ούτε πολύ καυτηρίασαν τόσο την στάση του υπουργού και της κυβέρνησης γενικά που έπρεπε να ντρέπονται αλλά και εκείνη των τηλεοπτικών εκπομπών που δνε τόλμησαν να χαλάσουν για μια ακόμη φορά το προφίλ του πρωθυπουργού.

Όπως είπε ο παρουσιαστής των Αρβύλα, «είναι αδιανόητο στην Ελλάδα του 2023, που στην κυβέρνηση επαίρονται για τo Success Story , την ανάπτυξη, και μας τα έχουν πρήξεί…όπως ειπε χαραξτηριστικά μια ηλικωμένη να έρχεται να αναδείξει τα κένα στο ΕΣΥ.

Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να πουν ότι ο πρωθυπουργός, πήρε τηλέφωνο να συγχαρεί την κα.Αθηνά Παπαχρήστου»

Μάλιστα οι Ράδιο Αρβύλα, τρολάροντας το τηλεφώνημα Μητσοτάκη στην ηλικωμένη, σε βίντεο που έπαιξαν, όχι μόνο την συγχαίρει αλλα της ζητάει να πουλήσει και κανένα άλλο οικόπεδο που έχει, αλλιώς θα της το πάρει με το ζόρι μέσω εφορίας. Στο τέλος και με νόημα, αναφέρουν ότι την παρακολουθεί…αν δεν το κάνει

Δείτε το σχετικό βίντεο από το 35:00 και μετά:

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

δικαιοσύνη 1

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

Ο 64χρονος δικηγόρος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε τις αποδιδόμενες σε βάρος του κατηγορίες, ισχυριζόμενος…

Καλλιάνος: «Όλα θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης – Να μη βρεθεί κανένας στη θέση του πατέρα μου»

kallianos4

Καλλιάνος: «Όλα θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης – Να μη βρεθεί κανένας στη θέση του πατέρα μου»

Νέα ανάρτηση από τον Γιάννη Καλλιάνο για τον θάνατο του πατέρα του.