Πυρά ΝΔ στην κυβέρνηση, αλλά κουβέντα για την ταμπακιέρα

Νέα ανακοίνωση – απάντηση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο εξέδωσε το γραφείο Τύπου της ΝΔ δίνοντας συνέχεια στο πολιτικό πινγκ πονγκ που λαμβάνει χώρα από χθες με αφορμή τις αποκαλύψεις του Documento για το πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του Μαρέβας Γκραμπόφσκι.

5898b15e1dc5245f708b461b

Η ΝΔ, συνεχίζοντας να μην απαντά σχετικά με τις αποκαλύψεις και πιεζόμενη εμφανώς από τις εξελίξεις αφού και το αφήγημά της περί υπόπτου ταξιδιού του πρωθυπουργού στο Παρίσι φαίνεται να καταρρέει, επιμένει ότι «ο κ. Τσίπρας είναι πανικόβλητος, γιατί είναι ένοχος».

Το Μοσχάτο αναφέρει για τον πρωθυπουργό ότι «δεν βρίσκει ούτε μια λέξη για το μυστικό ταξίδι στο Παρίσι με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο, τις ιδιωτικές και άλλες συναντήσεις του και όσα κρύβονται πίσω από αυτές» και συμπληρώνει: «Τα ερωτήματα που έχουν τεθεί είναι αμείλικτα. Να μην έχουν, όμως, καμία αμφιβολία ότι ο ελληνικός λαός θα μάθει την αλήθεια».

Κατά τα λοιπά, επιμένοντας να πετάει τη μπάλα στην εξέδρα, το γραφείο Τύπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολιάζει: «όσο για την επιχείρηση συκοφάντησης και λάσπης ενάντια στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και τη σύζυγό του, είναι καταδικασμένη να αποτύχει, γιατί βασίζεται σε ψέματα που ο κ. Τσίπρας είναι εθισμένος να χρησιμοποιεί. Άλλωστε, γι’ αυτές τις αθλιότητες οι κοινοί συκοφάντες θα κριθούν από την ελληνική Δικαιοσύνη και οι πολιτικοί καθοδηγητές τους, σύντομα, από τον ελληνικό λαό».

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…