«Πυρά» και από το Antinews για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την αστυνομική αυθαιρεσία

«Κερδίζονται οι εκλογές με προβοκάτσιες; – Η αγία οικογένεια να κερδάει και ας βυθιστούμε σε νέο διχασμό…», αναφέρει -με καυστικό τρόπο- μεταξύ άλλων το δεξιό... antinews    

5259958 1

Σφοδρή κριτική  ασκεί στην κυβέρνηση και στον Κυριάκο Μητσοτάκη προσωπικά το δεξιό antinews.gr, μετά και τις σκηνές αστυνομικής βίας την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη και τα επεισόδια χθες το βράδυ στην περιοχή με τον τραυματισμό του αστυνομικού αλλά και το  “διάγγελμα-εξπρές” Μητσοτάκη.

Χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων το άρθρο με τίτλο “Κερδίζονται οι εκλογές με προβοκάτσιες;” αναφέρει:

“Κοινώς, η κυβέρνηση επιεικώς βουλιάζει στην ανικανότητα, στον εθνομηδενισμό, στις εμμονές και στην εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων.

Κι ενώ επιχειρεί ανεπιτυχώς να απεγκλωβιστεί από τα αδιέξοδά της δια της γνωστής αηδιαστικής προπαγάνδας και διαστρέβλωσης της πραγματικότητας, σκάει ως… μάννα εξ ουρανού η υπόθεση Κουφοντίνα.

Η οποία εργαλειοποιείται από την κυβέρνηση για να κουκουλωθεί το παραπάνω χάος.

Κι αίφνης ο Μητσοτάκης, ενώ η εγκληματικότητα χτυπάει κόκκινο (το αστυνομικό δελτίο το αποδεικνύει σχεδόν καθημερινά), κάνει παντιέρα το δόγμα νόμος και τάξη.

Αδιαφορώντας αν παραλύσει η χώρα από μια πιθανή επανάληψη σκηνικού ’08.

… Η αγία οικογένεια να κερδάει κι ας βυθιστούμε σε νέο διχασμό, που θα έλεγε και μια ψυχή.

Κι εκεί που θεωρείται δεδομένο ότι η… βολική κυβερνητική αδιαλλαξία θα αναγκάσει τον Κουφοντίνα να εγκαταλείψει τον μάταιο τούτο κόσμο, με τις μολότοφ έτοιμες να πάρουν φωτιά, ευτυχώς κάνει πίσω.

Δυστυχώς όμως, το μπάχαλο δεν αποφεύχθηκε.

Αιτία, η πυροδότηση του διχασμού δια χειρός Μητσοτάκη.

Που έφερε τα κυριακάτικα αστυνομικά έκτροπα στη Νέα Σμύρνη.

Τα οποία προκάλεσαν τα χθεσινά παρατράγουδα των γνωστών-αγνώστων, πάλι στην ίδια περιοχή.

Με τον πρωθυπουργό να εκμεταλλεύεται επικοινωνιακά το εμφυλιοπολεμικό κλίμα που έσπειρε, υποδυόμενος ότι τάχα εγγυάται την ενότητα των Ελλήνων.

Ο οποίος, σύμφωνα με κακές γλώσσες, με όπλο την επανάληψη της φαγωμάρας δεξιών-αριστερών, θα επιδιώξει να προκηρύξει πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο.

Διαφορετικά, προσθέτουν οι ίδιες, αν επιτείνει την παραμονή του στην καρέκλα της εξουσίας, ελλοχεύει ο κίνδυνος να πάρει χαμηλότερο ποσοστό από το ντροπιαστικό 19% του ’12. Και να ανακηρυχθεί σε… Ζίγδη της ΝΔ.

Εμείς πάντως διερωτόμαστε: Κερδίζονται οι εκλογές με προβοκάτσιες;”

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη