Newsroom

Newsroom

Πτώση ψεκαστικού ελικοπτέρου – Νεκροί δύο επιβαίνοντες

Ψεκαστικό ελικόπτερο ιδιωτικής εταιρείας κατέπεσε στις 9:48 το πρωί σε υγροβιότοπο στην περιοχή του Σχοινιά, στην ανατολική Αττική, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους οι δύο από τους τρεις επιβαίνοντες, με τον τρίτο βγαίνει σώος από το ελικόπτερο.

594ce5a61dc524c3548b4b48

Το ελικόπτερο συμμετείχε σε πρόγραμμα ψεκασμών της αντιπεριφέρειας Ανατολικής Αττικής για την καταπολέμηση των κουνουπιών και σύμφωνα με πληροφορίες, έπεσε πάνω σε καλώδια της ΔΕΗ, τη στιγμή που περνούσε πάνω από έλος. Στο ελικόπτερο επέβαιναν τρία άτομα, το ένα εκ των οποίων κατάφερε να βγει από το ελικόπτερο με τη βοήθεια κατοίκων της περιοχής.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποιήθηκε για το συμβάν

στις 9:48 το πρωί και επί τόπου έσπευσαν 27 πυροσβέστες με 9 οχήματα καθώς και ελικόπτερο του Ναυτικού, οι οποίοι συμμετείχαν στη δύσκολη επιχείρηση λόγω τους βαλτώδους σημείου.

Άμεσα διεξήχθη επιχείρηση

από σωστικά συνεργεία της Πυροσβεστικής και συγκεκριμένα 27 πυροσβέστες με εννέα οχήματα για τον απεγκλωβισμό των άλλων δύο επιβαινόντων, οι οποίοι ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους. Έπειτα από τον απεγκλωβισμό, οι σοροί των δύο άτυχων ανδρών μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Ως προς τον τρίτο επιβάτη, είναι τραυματισμένος, αλλά εκτός κινδύνου και κατά τις πληροφορίες πρόκειται για έναν φοιτητή που έκανε την πρακτική του.

Το ελικόπτερο ανήκε σε ανάδοχο εταιρία που έχει αναλάβει τη διεξαγωγή των αεροψεκασμών στην Περιφέρεια Αττικής. Ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Πέτρος Φιλίππου μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ είπε ότι όταν τελείωσε ο αεροψεκασμός ο χειριστής πήρε μαζί του στο ελικόπτερο τους δυο πολίτες για να πετάξουν πάνω από την περιοχή. Το ελικόπτερο όμως χτύπησε στα σύρματα και κατέπεσε.

Δείτε τις φωτογραφίες:



Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων – Την απείλησε με μαχαίρι, τη λήστεψε και την ξυλοκόπησε

via 252863 212661 type13262

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων – Την απείλησε με μαχαίρι, τη λήστεψε και την ξυλοκόπησε

Ακόμα ένα περιστατικό με βία ανηλίκων που σοκάρει

Θρίλερ με τους πληροφοριοδότες που μίλησαν για τα ελαττώματα παραγωγής στην Boeing – Βρέθηκε και ο δεύτερος νεκρός

ap boet5

Θρίλερ με τους πληροφοριοδότες που μίλησαν για τα ελαττώματα παραγωγής στην Boeing – Βρέθηκε και ο δεύτερος νεκρός

Σαν σε ταινία βρέθηκε νεκρός και ο δεύτερος πληροφοριοδότης που μίλησε για τα ελαττώματα της…