Newsroom

Newsroom

Ψυχρή εκτέλεση του αγνοούμενου επιχειρηματία από το Σχίνο Κορινθίας με μία σφαίρα στον αυχένα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας σε βάρος του 57χρονου επιχειρηματία στο…

mpekiaris

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας σε βάρος του 57χρονου επιχειρηματία στο Σχίνο Κορινθίας, Δ. Μπεκιάρη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός χθες το πρωί, σε δάσος της περιοχής δίπλα από την επαρχιακή οδό Πυσσίων-Σχίνου και μάλιστα από τον ίδιο του τον γιο και την σύντροφό του που τον αναζητούσαν ασταμάτητα.  

Στο σημείο μετέβη Ιατροδικαστής, καθώς και αρμόδια συνεργεία της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Κορινθίας, για την αυτοψία και εξερεύνηση του χώρου, ενώ από τα μέχρι στιγμής στοιχεία προκύπτει εγκληματική ενέργεια και μάλιστα το θύμα δολοφονήθηκε με χαρακτηριστικά ψυχρής εκτέλεσης, αφού όπως προέκυψε, δέχτηκε μία σφαίρα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του.

Για τον 57χρονο, είχε δηλωθεί εξαφάνιση από συγγενικό του πρόσωπο, στο Τμήμα Ασφαλείας Δραπετσώνας πριν 6 ημέρες, όταν βρέθηκε και το αυτοκίνητό του άδειο, αλλά προσεκτικά καθαρισμένο από αποτυπώματα, μέσα στο παραλιακό κέντρο συνιδιοκτησίας του στην Σχίνο. Οι αστυνομικές έρευνες και η προανάκριση, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου και στρέφονται προς κάθε κατεύθυνση.

Len Champions League: Πρόκριση θρίλερ για τον Ολυμπιακό επί της Μπαρτσελονέτα -Θα βρεθεί στο final-4 της Μάλτας (video)

ΟΣΦΠ Πόλο 3

Len Champions League: Πρόκριση θρίλερ για τον Ολυμπιακό επί της Μπαρτσελονέτα -Θα βρεθεί στο final-4 της Μάλτας (video)

Ο Ολυμπιακός κέρδισε μέσα στην Ισπανία την Μπαρτσελονέτα για την 5η αγωνιστική του Β΄ ομίλου…