Ο πόλεμος κράτησε πολύ. Το τέλος του βρήκε θριαμβευτές τους αντιεμβολιαστές

Μπροστά στον κίνδυνο, οι τέσσερις φυλές των εμβολιαστών (Φάιζερς, Αστραζένεκανς, Μοντέρνοι και Τζόνσονς) ένωσαν τις δυνάμεις τους... Μια δυστοπική ιστορία, όχι πολύ μακριά από τον εφιάλτη που ζούμε 

hasan almasi OwqLxCvoVxI unsplash

Στην αρχή δεν έμοιαζε με πόλεμο, αλλά περισσότερο με οπαδικές διαφορές.

Συνθήματα τύπου «ΨΕΚΕΣ ΣΑΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ» ή «ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ», τσακωμοί στο Facebook, ραντεβού για ξύλο, τέτοια πράγματα. Όμως σύντομα τα πράγματα ξέφυγαν και ο κόσμος χωρίστηκε σε δύο στρατόπεδα.

Οι αντιεμβολιαστές συσπειρώθηκαν υπό την κοινή τους σημαία, ένα ασπρόμαυρο λάβαρο με ένα χέρι να συνθλίβει μία σύριγγα, αηδιασμένοι από τα εις βάρος τους περιοριστικά μέτρα. Μπροστά στον κοινό κίνδυνο, οι τέσσερις φυλές των εμβολιαστών (Φάιζερς, Αστραζένεκανς, Μοντέρνοι και Τζόνσονς) άφησαν στην άκρη τις διαφορές τους και ένωσαν τις δυνάμεις τους. 

Οι μάχες ήταν ανελέητες, μέχρι θανάτου. Κανείς δεν κρατούσε αιχμαλώτους, οι μεν γιατί φοβόντουσαν μην κολλήσουν κορονοϊό, οι δε για να μην κολλήσουν «μπόλι».

Ο πόλεμος κράτησε πολύ, αν και κανείς δε θυμόταν πόσο. Το τέλος του βρήκε θριαμβευτές τους αντιεμβολιαστές, γιατί όπως μας έχει δείξει σε κάθε ευκαιρία η ανθρώπινη ιστορία, η βλακεία είναι αήττητη.

Φυσικά, αυτό δεν ήταν το τέλος της ιστορίας.

Μετά τη νίκη, οι αντιεμβολιαστές άρχισαν να σκοτώνονται αναμεταξύ τους, γιατί κάποιοι ήταν κρυφά υπέρ των «κλασικών» εμβολίων ή γιατί είχαν ανεβάσει προπολεμικά φωτογραφίες τους στα social media με μάσκες και άλλα αξεσουάρ των «μπολιασμένων».

Εκτελέστηκαν με συνοπτικές διαδικασίες ως προδότες. Επικράτησαν μόνο οι σκληροπυρηνικοί. Όμως μέσα σε λίγα χρόνια αποδεκατίστηκαν κι αυτοί από μία νέα πανδημία, για την οποία φυσικά δεν υπήρχε εμβόλιο. Τα τελευταία λόγια του τελευταίου ανθρώπου πριν πεθάνει ήταν: «Όχι ρε πούστη μου».

Η ανθρωπότητα αφανίστηκε χωρίς ποτέ να μάθει την αλήθεια: ότι έπεσε θύμα μίας καλοστημένης συνωμοσίας από τις γάτες, με σκοπό να κατακτήσουν επιτέλους τον κόσμο, όπως και έγινε. Υπό την πεφωτισμένη ηγεσία των γατών, η κλιματική αλλαγή αντιστράφηκε και ο πλανήτης σώθηκε.

Μέχρι που ξεκίνησε ο Α’ Παγκόσμιος Γατοκαβγάς.
 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη