Πρωτοφανής επίθεση Τραμπ στο CNN (ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγες μόνο ημέρες πριν αναλάβει επισήμως τα καθήκοντά του στην Προεδρία των ΗΠΑ, ο Ντόναλντ Τραμπ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου κατά τη διάρκεια της οποίας εξαπέλυσε μια άνευ προηγουμένου επίθεση στο CNN.

587767ef1dc524e8028b4b1c

Ο Τραμπ κατηγόρησε το τηλεοπτικό δίκτυο ότι μεταδίδει ψεύτικες ειδήσεις και στη συνέχεια αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση του CNN, λέγοντας στον δημοσιογράφο του τηλεοπτικού δικτύου Τζιμ Ακόστα: «Δεν θα σας επιτρέψω να υποβάλετε ερώτηση. Μεταδίδετε ψευδείς ειδήσεις». Στις προσπάθειες του ρεπόρτερ να υποβάλει την ερώτησή του, ο Ντόναλντ Τραμπ, απαντούσε «Ησυχία, ησυχία, μην είστε αγενής, δεν θα σας δώσω ερώτηση, μεταδίδετε ψευδείς ειδήσεις»!

Η αντίδραση του Τραμπ οφειλόταν στη δημοσίευση από πλευράς CNN είδησης που τον φέρει να έκανε όργια σε ξενοδοχείο στην Μόσχα, πράγμα για το οποίο ο νέος αμερικανός Πρόεδρος σχολίασε πως «ξέφυγαν πολύ για να το κατασκευάσουν». Το CNN πάντως εξήγησε αργότερα ότι δημοσιοποίησε το θέμα έπειτα από προσεκτικό έλεγχο των στοιχείων.

O αμερικανός Πρόεδρος πάντως δεν φαίνεται να μετάνιωσε καθόλου για την στάση του, καθώς αργά τα μεσάνυχτα ανέβασε στον λογαριασμό του στο twitter σχόλιο στο οποίο ανέφερε: «Είχαμε μια εξαιρετική συνέντευξη Τύπου σήμερα στον Πύργο Τραμπ. Μερικά δίκτυα ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ήταν εκεί, αλλά ο λαός πραγματικά καταλαβαίνει τι συμβαίνει».


Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.