Πρωτοφανές: Ο Δένδιας επιπλήττει δημοσιογράφο γιατί η άποψή του δεν συνάδει με αυτή του αφεντικού του (ΒΙΝΤΕΟ)

Σ’ ένα πρωτοφανές ατόπημα υπέπεσε ο βουλευτής της ΝΔ Νίκος Δένδιας ο οποίος έφτασε στο σημείο να επιπλήξει δημοσιογράφο της Καθημερινής διότι κατά τον πρώην υπουργό εξέφρασε άποψη η οποία δεν συνάδει με τη γραμμή της εφημερίδας στην οποία εργάζεται.

58a2fab81dc5245f3d8b45a1

Ο Νίκος Δένδιας είπε με απλά λόγια στον δημοσιογράφο Πέτρο Παπακωνσταντίνου ότι πρέπει να έχει την άποψη του αφεντικού του αλλιώς δεν μπορεί να δουλεύει σε μια μεγάλη αστική εφημερίδα όπως η Καθημερινή. Ο πρώην υπουργός έφτασε μάλιστα στο σημείο να σχολιάσει ότι ακούγοντας την τοποθέτηση του δημοσιογράφου θεωρεί πως τον ελεύθερο χρόνο του γράφει σε κάποια εφημερίδα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ!

Το επεισόδιο συνέβη στην εκπομπή του Πάνου Χαρίτου, Focus στην ΕΡΤ όταν ο Πέτρος Παπακωνσταντίνου έθεσε ερωτήματα στον Νίκο Δένδια για τα κλειστά καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας και υποστήριξε ότι κύρια αιτία είναι η οικονομική κρίση. Τότε, ο Νίκος Δένδιας ούτε λίγο ούτε πολύ του είπε ότι επειδή η Καθημερινή υποστηρίζει ότι γι’ αυτό φταίει η ελλιπής αστυνόμευση δεν δικαιούται να έχει άλλη άποψη!

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια, δείτε το βίντεο για να καταλάβετε πως ο κ. Δένδιας αντιλαμβάνεται την ελευθερία του Τύπου


Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη