Newsroom

Newsroom

Προβλήματα στη Λέσβο λόγω κακοκαιρίας

Σημαντικά ήταν τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία στη Λέσβο από νωρίς το πρωί του Σαββάτου. Τα κύρια φαινόμενα ήταν η ισχυρή βροχόπτωση που συνοδεύονταν από ισχυρούς νότιους ανέμους και διαστήματα με χαλαζόπτωση.

332888305 1209611303025061 5736944463474558919 n

Ισχυρή βροχόπτωση που συνοδεύονταν από ισχυρούς νότιους ανέμους και διαστήματα με χαλαζόπτωση σημειώθηκε σε όλη τη Λέσβο, από νωρίς σήμερα το πρωί έως και τις 10.30.

Προβλήματα δημιουργήθηκαν στη δυτική Λέσβο με πτώσεις δένδρων και στους δρόμους προς την Αγιάσο από κατολισθήσεις βράχων. Στην πόλη της Μυτιλήνης προβλήματα αντιμετώπισε το δίκτυο του βιολογικού καθαρισμού από τον όγκο των ομβρίων υδάτων ιδιαίτερα στην περιοχή της Προκυμαίας.

Πτώσεις δένδρων έγιναν και στο λεκανοπέδιο Καλλονής.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Αιγαίου, ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Δυτικής Λέσβου, Ανδρέας Αξής, οι πτώσεις δέντρων από τους πολύ ισχυρούς ανέμους και την έντονη βροχή σημειώθηκαν σε Άρισβη, Κεράμι, Αριανά, Μάλαθρα και στο δρόμο που οδηγεί στα σφαγεία Σελάχα καθώς και στην Αγία Παρασκευή. Ο αέρας παρέσυρε κεραμίδια σε κάποιες σκεπές και πέργκολες.

Για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, συνεργεία της Πολιτικής Προστασίας βρίσκονται στα σημεία για να απομακρύνουν τα δέντρα, ενώ σε εξέλιξη είναι η αποκατάσταση των προβλημάτων από συνεργεία των δήμων Δυτικής Λέσβου και Μυτιλήνης.

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

ek nektt

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

Ο ίδιος μίλησε ψευδοδικαιωματισμούς μειοψηφιών την ώρα που περνούσε μηνύματα... αγάπης και αναστάσεως