Newsroom

Newsroom

Πρωτοφανές! Εστιατόρια στην Ελβετία σέρβιραν γαλατάκια με το πορτρέτο των Χίτλερ και Μουσολίνι

Εστιατόρια στη γερμανόφωνη Ελβετία σέρβιραν από τις αρχές της εβδομάδας καφέ που συνοδευόταν από μικρά δοχεία γάλακτος διακοσμημένα με τα…

hitler 2

Εστιατόρια στη γερμανόφωνη Ελβετία σέρβιραν από τις αρχές της εβδομάδας καφέ που συνοδευόταν από μικρά δοχεία γάλακτος διακοσμημένα με τα κεφάλια του Χίτλερ και του Μουσολίνι, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα “20 Minuten”. Οι μερίδες γάλακτος διανεμήθηκαν σε περίπου 100 εστιατόρια από την εταιρία Elsa, η οποία όπως φαίνεται δεν έδωσε σημασία πριν τα διαθέσει στην αγορά, με αποτέλεσμα να ζητήσει συγγνώμη για “αυτό το ασυγχώρητο επεισόδιο”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάρχουν πολλοί συλλέκτες που μαζεύουν τις διακοσμητικές μεμβράνες αυτών των μερίδων γάλακτος. Στη συγκεκριμένη περίπτωση οι μεμβράνες είχαν εικονογραφηθεί με βάση παλιούς δακτυλίους πούρων, στο κέντρο των οποίων υπήρχαν τα πορτρέτα των Χίτλερ και Μουσολίνι. 

Ο όμιλος Migros στον οποίο ανήκει η εταιρία Elsa έχει ξεκινήσει ήδη τη διαδικασία απόσυρσης του προϊόντος, το οποίο δεν διανεμήθηκε ποτέ σε καταστήματα λιανικού εμπορίου.

 

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…