Newsroom

Newsroom

Εξαπλώνεται ο κοροναϊός

Ένας άνθρωπος διαγνώστηκε στο Σιάτλ με τον νέο κοροναϊό που ξεκίνησε από την πόλη Ουχάν της Κίνας, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Κέντρου Ελέγχου Ασθενειών (CDC).

cdc LiNIONbajm4 unsplash 0

Σύμφωνα με την ανακοίνωση αυτή, ο ασθενής είναι ένας «ταξιδιώτης από την Κίνα». Πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας 30 ετών, ο οποίος δεν είχε επισκεφθεί μεν καμία από τις αγορές στην πόλη Ουχάν, απ’ όπου προήλθαν τα περισσότερα κρούσματα, αλλά προσβλήθηκε από τον ιό λόγω της παρουσίας του στην πόλη.

Ο άνδρας έφθασε στο αεροδρόμιο του Σιάτλ τη 15η Ιανουαρίου με πτήση με ανταπόκριση από την Ουχάν. Δεν είχε παρουσιάσει συμπτώματα κατά την άφιξή του, όμως επικοινώνησε ο ίδιος με τις υπηρεσίες υγείας την Κυριακή μετά την εμφάνιση συμπτωμάτων. Ένα δείγμα που εστάλη στο CDC επέτρεψε χθες την επιβεβαίωση ότι είχε μολυνθεί από τον νέο ιό, περιέγραψε ο Σκοτ Λιντκουίστ, επιδημιολόγος της πολιτείας της Ουάσιγκτον.

Η επιδημία ξεκίνησε από την Ουχάν της κεντρικής Κίνας. Κρούσματα έχουν καταγραφεί επίσης στο Πεκίνο, τη Σαγκάη, τη Νότια Κορέα, την Ταϊλάνδη και την Ιαπωνία.

 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη