Newsroom

Newsroom

Προθεσμία για τις 16 Νοεμβρίου έλαβε η Ρούλα Πισπιρίγκου

Για τις κατηγορίες σε βάρος της για τις δολοφονίες της Μαλένας και της Ίριδας.

5647191

Προθεσμία για τις 16 Νοεμβρίου έλαβε η Ρούλα Πισπιρίγκου, προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες σε βάρος της για τις δολοφονίες της Μαλένας και της Ίριδας. Η 34χρονη ήδη από τον περασμένο Απρίλιο είναι προσωρινά κρατούμενη για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας.

Υπενθυμίζεται ότι οι αρχές φέρονται να έχουν συλλεξει στοιχείων που φέρνουν την 34χρονη ως την μοναδική υπαίτια για τις δολοφονίες των δύο κοριτσιών. Η μητέρα, σύμφωνα με όσα της αποδίδονται, φαίνεται να λειτουργούσε με ένα συγκεκριμένο τρόπο, ένα modus operandi που ως σκοπό είχε να τερματιστεί η ζωή των παιδιών.

Στην δικογραφία, η Μαλένα φαίνεται να περιγράφεται ως “ένα παιδί κοινωνικό και πρόσχαρο” που “έφυγε εντελώς ξαφνικά” ενώ είχε ξεπεράσει το πρόβλημα της λευχαιμίας και είχε ελεγχθεί ιατρικά πριν ξεκινήσει την χημειοθεραπεία χωρίς να εντοπιστεί άλλο ζήτημα υγείας.

Όσον αφορά το μικρότερο παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη, την Ίριδα που πέθανε στο δωμάτιο που κοιμόταν μαζί με την Τζωρτζίνα, η εκτίμηση των δικαστικών αρχών περί εγκληματικής ενέργειας της μητέρας βασίζονται κυρίως στα σημάδια αίματος στο στόμα της. Και σε αυτήν την, κατά τις αρχές, δολοφονία, η μητέρα φαίνεται να καθυστέρησε να ειδοποιήσει τις ιατρικές υπηρεσίες, γεγονός που προκύπτει από την νεκρική ακαμψία που είχε επέλθει όταν πήγαν στο σπίτι της οικογένειας .

Κρήτη: 44χρονος επιτέθηκε στην κόρη του και συνελήφθη – Μητέρα και αδερφή προστάτεψαν το κορίτσι

βιασμος

Κρήτη: 44χρονος επιτέθηκε στην κόρη του και συνελήφθη – Μητέρα και αδερφή προστάτεψαν το κορίτσι

Ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης με θύματα μία μητέρα και…