Προπηλακισμοί οπαδών στον Στ. Κοντονή

Το περιστατικό συνέβη χθες βράδυ όταν περίπου 15 άτομα εισέβαλαν σε γνωστή ταβέρνα της Καισαριανής και επιτέθηκαν λεκτικά στον Σταύρο Κοντονή και σε δημοσιογράφους του αθλητικού ρεπορτάζ με τους οποίους συνέτρωγε!

56f022811dc52474528b4655

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το sport-fm.gr τα άτομα αυτά δήλωσαν «Ολυμπιακοί» ενώ ένας εξ αυτών είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με full face και βιντεοσκοπούσετην «επίσκεψη» στον υπουργό!

Ο Σταύρος Κοντονής δέχτηκε την επίθεση για την… επιλογή της παρέας του, αφού η ομάδα οπαδών έκρινε ότι «είσαι εδώ και τα έχεις κάνεις πλακάκια με αυτούς που στήνουν δίκες και λασπολογούν κατά του Ολυμπιακού».

Το δημόσιο bullying κατά του υπουργού συνεχίστηκε με ατάκες του τύπου «ωραία παρέα έχεις, Κοντονή», «να φέρεις και τον Ζουράρι να αγκαλιαστείτε», «ντροπή σου που κάθεσαι μαζί με αυτούς που στήνουν δίκες», «την κυβέρνηση την ψήφισαν και Ολυμπιακοί, αλλά θα δείτε τώρα μαύρο που θα πέσει», «αυτή είναι η εξυγίανσή σας, έπεσαν οι μάσκες, τώρα καταλαβαίνουμε τι παίχτηκε και πέρυσι στον τελικό του Κυπέλλου», «ντροπή σου που είσαι παρέα με τους Μελισσανιδικούς και τα κανονίζετε όλα», «τα έχετε κάνει πλακάκια».

Η οργανωμένη ομάδα των 15 ατόμων επιτέθηκε φραστικά και στους δημοσιογράφους που ήταν προσκεκλημένοι στο δείπνο με τον υπουργό και μάλιστα δύο εξ αυτών δέχτηκαν ξεκάθαρες απειλές: «Εσάς καλύτερα να μην σας πετύχουμε πουθενά αλλού έξω…»!

Οι συγκεκριμένοι οπαδοί επιτέθηκαν λεκτικά ακόμα και σε δημοσιογράφους που δεν βρίσκονταν στον χώρο!

Έπειτα από περίπου πέντε λεπτά η ομάδα των 15 ατόμων αποχώρησε φωνάζοντας «ντροπή σου, Κοντονή! Με τον Ολυμπιακό μας δεν θα παίξει κανένας σας».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπήρξε κινητοποίηση στη ΓΑΔΑ και ξεκίνησε άμεσα έρευνα με αποτέλεσμα να έχουν ταυτοποιηθεί οι περισσότεροι συμμετέχοντες.

Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

1291496

Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

«Ήμουν απέναντι. Έπεσαν οι μηχανές, σερνόντουσαν οι αναβάτες. Φωνές, πανικός, ουρλιαχτά», περιέγραψε για ο Αλέξανδρος…

Ηράκλειο: Ζευγάρι προκαλούσε προβλήματα σε πτήση και έγινε αναγκαστική προσγείωση για να τους διώξουν – Ζητοκραύγαζε το κοινό (video)

Πτήση

Ηράκλειο: Ζευγάρι προκαλούσε προβλήματα σε πτήση και έγινε αναγκαστική προσγείωση για να τους διώξουν – Ζητοκραύγαζε το κοινό (video)

Παράξενα πράγματα σε μια πτήση της EasyJet