Το προφίλ των δραστών της αιματηρής ληστείας στην Κηφισιά εξετάζει η ΕΛΑΣ – Πού ψάχνει

Μάχη για τη ζωή συνεχίζει να δίνει στο νοσοκομείο «Γεννηματά» ο Αλέξανδρος Σταματιάδης, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά μετά την μάχη του με τους ληστές που μπήκανε στο σπίτι του στην Κηφισιά την Μεγάλη Δευτέρα.

5ac3365a1dc524243b8b457f

Την ίδια ώρα οι αρχές, αναμένεται να προχωρήσουν σε αναπαράσταση και αυτοψία στον χώρο προκειμένου να συλλέξουν τυχόν γενετικό υλικό αλλά και υλικό από κάμερες ασφαλείας γειτονικών σπιτιών, το οποίο ίσως αποκαλύψει τον τρόπο με τον οποίο οι κακοποιοί έφτασαν εκεί αλλά και για το πώς διέφυγαν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλέξει μέχρι στιγμής, οι ληστές φαίνεται αν μπήκαν από την κεντρική είσοδο της μονοκατοικίας. Αν και είχαν λυκόσκυλο για φύλαξη στο σπίτι, εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως δεν αντέδρασε στην όψη των ληστών.

Προς το παρόν, δεν έχει βρεθεί κάτι το ιδιαίτερο που να τους χαρακτηρίζει στον τρόπο δράσης για το λόγο αυτό αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση τόσο η αναπαράσταση όσο και η βαλλιστική έρευνα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ για τους δύο κάλυκες από το πιστόλι των 9 χιλιοστών που βρέθηκαν στο σημείο. Οι αστυνομικοί, έχουν συλλέξει τρεις κάλυκες.


Επίσης, η ΕΛΑΣ δεν έχει πάρει ακόμη επίσημες καταθέσεις από τους δύο αυτόπτες μάρτυρες, τη σύζυγο, δηλαδή, του Αλέξανδρου Σταματιάδη, Χαρά Ξυλά και τον 18χρονο γιο του.

Προς το παρόν, ψάχνουν πρόσφατες αποφυλακίσεις διαρρηκτών που δρούσαν στο παρελθόν στην περιοχή που να ταιριάζουν με το προφίλ του διδύμου ενώ μέσω κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης που διαθέτουν σπίτια και καταστήματα στην περιοχή, προσπαθούν να διαπιστώσουν το μέσο διαφυγής των δραστών.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των αξιωματικών που έχουν αναλάβει την υπόθεση κάνουν λόγο για δράστες οι οποίοι ήταν «ερασιτέχνες» , γεγονός το οποίο τους καθιστά ιδιαίτερα επικίνδυνους σε τέτοιες περιπτώσεις. 



Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο 52χρονος επιχειρηματίας που πυροβόλησαν οι ληστές στην Κηφισιά

Οι «bro» του ΚΚΕ-Ο Κουτσούμπας συνάντησε το συνδικάτο της Amazon, και τον Κρις Σμολς που φορούσε καπελάκι του ΠΑΜΕ (video)

κουτσουμπας

Οι «bro» του ΚΚΕ-Ο Κουτσούμπας συνάντησε το συνδικάτο της Amazon, και τον Κρις Σμολς που φορούσε καπελάκι του ΠΑΜΕ (video)

Ο διάσημος συνδικαλιστής που τον κέρδισε ο Κουτσούμπας

«Tάραξε τα νερά» και πάλι ο Ηλιας Ψινάκης: Αιχμές στον Ίαν Στρατή για την Μαίρη Συνατσάκη-«Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» (video)

2383711

«Tάραξε τα νερά» και πάλι ο Ηλιας Ψινάκης: Αιχμές στον Ίαν Στρατή για την Μαίρη Συνατσάκη-«Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» (video)

«Το #Metoo είναι πολύ σωστό αλλά ευτελίζεται από μερικούς ανθρώπους που θέλουν να πουλήσουν δύο…