Newsroom

Newsroom

Πρόγευση του αυριανού κύματος κακοκαιρίας από σήμερα

Ποιες περιοχές θα πληγούν από σήμερα και πού θα είναι ισχυρά τα φαινόμενα.

5a1a577c1dc52499418b456c

Τοπικές βροχές αρχικά στην ανατολική νησιωτική χωρά και από το μεσημέρι και στα δυτικά, αναμένονται για σήμερα. Από το απόγευμα θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά και τα Δωδεκάνησα. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και πιθανόν τη νύχτα στη δυτική Πελοπόννησο και τα Δωδεκάνησα θα είναι ισχυρά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες το βραδύ θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές στη δυτική και πιθανώς την κεντρική Μακεδονία, ενώ σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη δυτική Μακεδονία, όπου τα φαινόμενα τη νύχτα πιθανόν να είναι ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί και στα ανατολικά νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 15 βαθμούς. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές από το μεσημέρι και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από τις βραδινές ώρες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και πιθανόν τη νύχτα στη δυτική Πελοπόννησο (κυρίως τη βορειοδυτική) θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στα βόρεια από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 τοπικά στο Ιόνιο 6 στρεφόμενοι το βράδυ σε δυτικούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 19 βαθμούς. Στην Ήπειρο θα είναι τοπικά 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν με τοπικές βροχές το βράδυ στην κεντρική Στερεά και τη Θεσσαλία. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 και από το απόγευμα στα νότια τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 19 βαθμούς.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και από το απόγευμα στα Δωδεκάνησα σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες τη νύχτα πιθανόν να είναι ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Για τη Δευτέρα αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα και θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανεμους τις πρωινές ώρες στο Ιόνιο, την ‘Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και πιθανώς τη δυτική Μακεδονία, μέχρι το απόγευμα στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την Πελοπόννησο και πιθανώς πρόσκαιρα στην ανατολική Στερεά, τις Σποράδες και την Εύβοια, μέχρι το βράδυ στην ανατολική Μακεδονία, τις Κυκλάδες και την Κρήτη και μέχρι τη νύχτα στη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Χιόνια θα πέσουν αρχικά στα ορεινά – ημιορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας (πάνω από τα 600 μέτρα) και σταδιακά σε όλα τα ορεινά της βόρειας Ελλάδας και της Θεσσαλίας. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 7 και στο Ιόνιο πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ που βαθμιαία και από τα βόρεια θα γίνουν δυτικοί βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση από τα βορειοδυτικά. Παγετός αναμένεται κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά τη νύχτα.

Σέρμπος: Σάλος με τις δηλώσεις του για τον ΣΥΡΙΖΑ – «Σας επιτρέψαμε να κυβερνήσετε 4 χρόνια…» (video)

6189189

Σέρμπος: Σάλος με τις δηλώσεις του για τον ΣΥΡΙΖΑ – «Σας επιτρέψαμε να κυβερνήσετε 4 χρόνια…» (video)

Μαθήματα ιστορίας και πολιτικής φαίνεται πως χρειάζεται ο Σωτήρης Σέρμπος της ΝΔ

«Βλέπουμε πολλές ταινίες» – Τι λέει η ερευνήτρια του ινστιτούτου «Αρχιπέλαγος» για τον καρχαρία στη Γλυφάδα (video)

Καρχαρία Γλυφάδα

«Βλέπουμε πολλές ταινίες» – Τι λέει η ερευνήτρια του ινστιτούτου «Αρχιπέλαγος» για τον καρχαρία στη Γλυφάδα (video)

Η Αναστασία Μήλιου εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει με την εμφάνιση του γαλάζιου καρχαρία στη Γλυφάδα

Πάτρα: Συγκλονίζει ο αδερφός της 48χρονης που έπεσε με το αμάξι απ’ το λιμάνι – «Θα έχω έναν άγγελο στον ουρανό»

πατρα λιμανι 1

Πάτρα: Συγκλονίζει ο αδερφός της 48χρονης που έπεσε με το αμάξι απ’ το λιμάνι – «Θα έχω έναν άγγελο στον ουρανό»

Δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη ο αδερφός της 48χρονης γυναίκας απ' την Πάτρα