Newsroom

Newsroom

Προφυλακίστηκε ο Π. Ψωμιάδης

Το Σάββατο κατάφερε τελικά να περάσει την πόρτα του 6ου τακτικού ανακριτή στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο Π.Ψωμιάδης. Η απολογία…

Το Σάββατο κατάφερε τελικά να περάσει την πόρτα του 6ου τακτικού ανακριτή στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο Π.Ψωμιάδης. Η απολογία του είχε αναβληθεί την Παρασκευή όταν επενδυτές και πρώην ασφαλισμένοι της «Ασπίς» επιτέθηκαν εις βάρος του επιχειρηματία.
Με ομόφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο Π. Ψωμιάδης κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και έτσι θα συνεχιστεί η προφυλάκισή του.

Ο πρώην επικεφαλής του ομίλου «Ασπίς» ήταν κρατούμενος από την Τρίτη. Το Σάββατο ολοκληρώθηκε το 5ήμερο που ορίζει ο νόμος για απολογία συλληφθέντος μετά από ένταλμα.

Ετσι, ανακριτής και αρμόδιος εισαγγελέας έπρεπε να αποφασίσουν άμεσα εάν θα προφυλακιστεί ή όχι για τις κατηγορίες τις οποίες αντιμετωπίζει.

Την Παρασκευή κατά την προσέλευσή του ο κ.Ψωμιάδης δέχθηκε προπηλακισμούς από δεκάδες πολίτες, όπως και συνεργάτης του που είναι μάρτυρας υπεράσπισης.

Μάλιστα, ακόμη και ο ίδιος ο ανακριτής δέχθηκε φραστικές επιθέσεις καθώς οι συγκεντρωμένοι προς στιγμήν τον θεώρησαν επίσης μάρτυρα υπεράσπισης.

Σε βάρος του Παύλου , της συζύγου και της κόρης του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη, για απάτη και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, για τα δανειακά ομόλογα που εξέδωσε η ΑΣΠΙΣ CAPITAL μέχρι και το 2006, υποσχόμενη στους επενδυτές υψηλές αποδόσεις.

Τα δύο μέλη της οικογενείας του επιχειρηματία -στα οποία έχει απαγορευτεί η έξοδος από την χώρα- διώκονται γιατί ήταν μέλη του ΔΣ της εταιρίας.
http://www.ethnos.gr

Len Champions League: Πρόκριση θρίλερ για τον Ολυμπιακό επί της Μπαρτσελονέτα -Θα βρεθεί στο final-4 της Μάλτας (video)

ΟΣΦΠ Πόλο 3

Len Champions League: Πρόκριση θρίλερ για τον Ολυμπιακό επί της Μπαρτσελονέτα -Θα βρεθεί στο final-4 της Μάλτας (video)

Ο Ολυμπιακός κέρδισε μέσα στην Ισπανία την Μπαρτσελονέτα για την 5η αγωνιστική του Β΄ ομίλου…