Newsroom

Newsroom

Προφυλακίστηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου και για τους θανάτους Μαλένας – Ίριδας

Προφυλακιστέα κρίθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου για τους θανάτους των δύο μικρότερων κοριτσιών της, Μαλένας και Ιριδας.

5650261
Νέα προφυλάκιση για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία ολοκλήρωσε την απολογία της αναφορικά με τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας, λίγο πριν τις 8 το απόγευμα της Πέμπτης (12/1).

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνήθηκε τις κατηγορίες για τη δολοφονία και των δύο μικρότερων παιδιών της, της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας, ωστόσο, η ανακρίτρια κ. Τζωρτζάτου και ο εισαγγελέας, μετά τη μαραθώνια απολογία της, έκριναν ότι πρέπει να προφυλακιστεί. Κατά συνέπεια, το ανώτατο όριο κράτησης της στη φυλακή χωρίς να δικαστεί, αλλάζει από τους 18 μήνες και μπορεί να παραταθεί για τουλάχιστον 6 μήνες ακόμη. Στο άκουσμα της απόφασης, η κατηγορούμενη ξέσπασε σε κλάματα. Σημειώνεται, ότι η κατηγορούμενη θα οδηγηθεί ξανά στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου προκειμένου να δικαστεί για τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της Τζωρτζίνας, στις 31 Ιανουαρίου.

Κούγιας: «Ετέθησαν στην Πισπιρίγκου ερωτήματα σε επίπεδο κουτσομπολιού»

Υπενθυμίζουμε πως την Τετάρτη η απολογία της 34χρονης δεν ολοκληρώθηκε με τον συνήγορό της Αλέξη Κούγια να δηλώνει ότι ενδέχεται να προβεί σε νέα αίτηση εξαίρεσης της ανακρίτριας. Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε: «Έχει δημιουργηθεί μια πολύ σοβαρή εμπλοκή. Της ετέθησαν ερωτήματα σε επίπεδο κουτσομπολιού. Γι’ αυτά που κατέθεσαν οι ιατροδικαστές καμία ερώτηση».

«Η απολογία διεκόπη από την ίδια την κυρία ανακρίτρια πριν υπογράφει από την κατηγορουμένη. Αγνόησε το προσωπικό μου πρόβλημα αποδεικνύοντας της μεροληπτικότητα της. Είμαι σε παρά πολύ δύσκολη θέση» συνέχισε ο συνήγορος Πισπιρίγκου.

Κρήτη: 44χρονος επιτέθηκε στην κόρη του και συνελήφθη – Μητέρα και αδερφή προστάτεψαν το κορίτσι

βιασμος

Κρήτη: 44χρονος επιτέθηκε στην κόρη του και συνελήφθη – Μητέρα και αδερφή προστάτεψαν το κορίτσι

Ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης με θύματα μία μητέρα και…