Προφυλακίστηκε η 77χρονη για το σύγχρονο "Κωσταλέξι" της Καλλιθέας

Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της στην  ανακρίτρια  η 77χρονη Ρωσοπόντια που κατηγορείται  για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 36χρονης…

Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της στην  ανακρίτρια  η 77χρονη Ρωσοπόντια που κατηγορείται  για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 36χρονης Μαρίας Παπαδοπούλου, την οποία κρατούσε μαζί με συγγενή της σε άθλιες συνθήκες σε έναν φωταγωγό στην Καλλιθέα.

Ενώπιον της ανακρίτριας και οι δυο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τη διάπραξη αξιόποινων πράξεων. Η ηλικιωμένη ισχυρίστηκε ότι φρόντιζε την 36χρονη επί 14 χρόνια και ότι δεν είχε πρόθεση να της κάνει κακό.  Η κοπέλα είπε, δεν ζούσε στο φωταγωγό. Την είχε βγάλει στο μπαλκόνι που είναι 35 τ.μ. , για τους καλοκαιρινούς μήνες επειδή έκανε ζέστη. Εκεί κοιμόταν και η ίδια, ενώ στο διπλανό μπαλκόνι κοιμόταν και η γειτόνισσα που τους κατήγγειλε.

Για το διαμέρισμα που η νεαρή κοπέλα έγραψε στην 77χρονη, η κατηγορούμενη υποστήριξε ότι είχε δικό της σπίτι και δεν είχε ανάγκη να πάρει το ακίνητο. Της το έγραψε  για την ευχαριστήσει για τις υπηρεσίες της, ισχυρίστηκε. Η ίδια δεν ήξερε καν τι σημαίνει επικαρπία αλλά ήξερε ότι δεν μπορούσε να κάνει κάτι με το σπίτι.

Η κατάσταση της Μαρίας ήταν τέτοια επειδή βρισκόταν σε κατάκλιση 16 χρόνια, κατέληξε. Στον 55χρονο συγγενή της  βασικής κατηγορούμενης που ισχυρίστηκε ότι δεν είχε τη φροντίδα της κοπέλας, επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Μεσσήνη: Συγκλονίζει η 49χρονη μετά την επίθεση με οξύ- «Να μην το περάσει καμία γυναίκα αυτό»

Μεσσήνη: Συγκλονίζει η 49χρονη μετά την επίθεση με οξύ- «Να μην το περάσει καμία γυναίκα αυτό»

Η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση με οξύ στο πρόσωπό της μίλησε για το χρονικό της…

Άρτα: Πυροβόλησε και εναντίον της πρώην συζύγου του ο άνδρας που σκότωσε τον πεθερό του

Άρτα: Πυροβόλησε και εναντίον της πρώην συζύγου του ο άνδρας που σκότωσε τον πεθερό του

Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία του στυγερού εγκλήματος που σημειώθηκε στην Άρτα το απόγευμα της…