Newsroom

Newsroom

Προφυλακιστέοι ακόμα επτά κατηγορούμενοι για την υπόθεση της ηρωίνης

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα οι επτά κατηγορούμενοι που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση εντοπισμού της δεύτερης…

plio iroini 1

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα οι επτά κατηγορούμενοι που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση εντοπισμού της δεύτερης μεγάλης ποσότητας ηρωίνης, που μεταφέρθηκε με το δεξαμενόπλοιο NOOR ONE στην Ελλάδα και εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένες αποθήκες στο Κορωπί.

Πρόκειται για τα υπόλοιπα πέντε μέλη του πληρώματος του NOOR ONE, τέσσερις ναύτες και τον 42χρονο πλοίαρχο, όλοι τους Ινδοί υπήκοοι. Επίσης, ένας 41χρονος Τούρκος υπήκοος με βελγικό διαβατήριο και η 53χρονη Ελληνίδα, που φέρεται ως διαχειρίστρια του πλοίου.

Για την ίδια επίσης υπόθεση, κρίθηκαν την Πέμπτη προφυλακιστέα άλλα επτά άτομα, μεταξύ των οποίων ένας 47χρονος Ιρανός, που φέρεται να έχει κομβικό ρόλο στην υπόθεση, και ένας 32χρονος αλουμινοκατασκευαστής.

Παράλληλα, την Πέμπτη ολοκληρώθηκε η απάντληση των 18 τόνων λαθραίων καυσίμων από το πλοίο NOOR ONE και αναμένεται να υπάρξει έλεγχος στα αμπάρια του πλοίου προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν άλλες ποσότητες ηρωίνης σε κρύπτες.

Len Champions League: Πρόκριση θρίλερ για τον Ολυμπιακό επί της Μπαρτσελονέτα -Θα βρεθεί στο final-4 της Μάλτας (video)

ΟΣΦΠ Πόλο 3

Len Champions League: Πρόκριση θρίλερ για τον Ολυμπιακό επί της Μπαρτσελονέτα -Θα βρεθεί στο final-4 της Μάλτας (video)

Ο Ολυμπιακός κέρδισε μέσα στην Ισπανία την Μπαρτσελονέτα για την 5η αγωνιστική του Β΄ ομίλου…