Newsroom

Newsroom

Προειδοποίηση της UEFA: Πιθανότητα για παιχνίδια ελληνικών ομάδων κεκλεισμένων των θυρών

Για το ενδεχόμενο τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων την Πέμπτη (14/12) να διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών ενημερώθηκαν από την UEFA οι Μακάμπι Χάιφα, Ελσίνκι και Μπάτσκα Τόπολα.

AP 155780520141

Η κυβέρνηση έχει έρθει σε επικοινωνία με την UEFA ενόψει των ανακοινώσεων για τα μέτρα που θα λάβει για την οπαδική βία, η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε τις αντιπάλους των ελληνικών ομάδων για την πιθανότητα να παιχνίδια της Πέμπτης να διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Αυτή η επιστολή αποκαλύφθηκε από την ανάρτηση του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος αντέδρασε «Ντροπή…», οι τρεις ομάδες που θα αναμένεται να έρθουν στην Ελλάδα την Πέμπτη για να αντιμετωπίσουν Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, αναφέρονται τα όσα συνέβησαν στη χώρα ματς τα τελευταία 24ωρα.

Συγκεκριμένα Μακάμπι Χάιφα (αντίπαλος Παναθηναϊκού), Μπάτσκα Τούπολα (αντίπαλος Ολυμπιακού) και Ελσίνκι (αντίπαλος ΠΑΟΚ) ενημερώθηκαν από την UEFA με επιστολή η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Καθώς οι ομάδες σας παίζουν στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα, θα ήθελα να σας ενημερώσω για ένα πιθανό ζήτημα. Ίσως έχετε δει στις ειδήσεις, ότι έγιναν σοβαρά επεισόδια με χούλιγκαν σε αγώνα βόλεϊ και ένας αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά

Ως αποτέλεσμα, αντιλαμβανόμαστε ότι η ελληνική κυβέρνηση σκέφτεται να διατάξει όλα τα παιχνίδια στην Ελλάδα να διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών. Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα αν θα εφαρμόσουν αυτό το μέτρο και στα διεθνή παιχνίδια. Θα έχουμε καθαρή εικόνα για το θέμα αύριο και θα σας ενημερώσουμε σχετικά».

Η θέση της Έλενας Ακρίτα για την υπόθεση Καλλιάνου: «Με όλο το σεβασμό στον πόνο του…»

Ακρίτα

Η θέση της Έλενας Ακρίτα για την υπόθεση Καλλιάνου: «Με όλο το σεβασμό στον πόνο του…»

«H δήλωση του βουλευτή («εκλιπαρεί» υπουργό να…μεσολαβήσει) είναι ηθικά και πολιτικά ελεγκτέα», αναφέρει με εμφατικό…

Νέα προφυλάκιση για τη δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ο «Κοντός», ηθικός αυτουργός της επίθεσης

ΜΑΤπΡέντη

Νέα προφυλάκιση για τη δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ο «Κοντός», ηθικός αυτουργός της επίθεσης

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ένας ακόμη εκ των πέντε ηγετικών στελεχών της εγκληματικής οργάνωσης των χουλιγκαν…