Newsroom

Newsroom

Πρόεδρος Κοινότητας Ροβιών: «Για να έρθει ο Μητσοτάκης στις Ροβιές θα χρειαστεί πέντε διμοιρίες ΜΑΤ». (video)

«Σας τα λέω εγώ αυτά που έχω ψηφίσει την Νέα Δημοκρατία»

Καταγραφή 2

Ακόμα μια κραυγή οργής εναντίον της κυβέρνησης από την πληγωμένη Εύβοια. Αυτή τη φορά, τον λόγο έχει ο κ. Θοδωρής Κερής, ο πρόεδρος της κοινότητας των Ροβιών. 

Όπως λέει ο ίδιος κ. Κερής, είναι διπλά απογοητευμένος. Αφενός λόγω της τεράστιας καταστροφής και αφετέρου λόγω του ότι ψήφισε την Νέα Δημοκρατία, γεγονός που τώρα τον θλίβει εις διπλούν.

Η οργή του Προέδρου αποτυπώνεται μονάχα σε μια φράση: «Αν αυτή τη στιγμή ερχόταν ο Χαρδαλιάς, ή ο Μητσοτάκης εδώ στις Ροβιές συγκεκριμένα, θα έπρεπε να φέρει και πέντε διμοιρίες Ματ.», ενώ όταν οι δημοσιογράφοι σχολίασαν ότι δεν είναι τώρα ώρα για αυτού του είδους τα σχόλια, ο ίδιος σημείωσε ότι: «Σας τα λέω εγώ αυτά που είχα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία».

«Τεράστιο παράπονο από την πυροσβεστική και την πολιτεία. Δεν ήρθε κανένα εναέριο σκάφος. Είναι απαράδεκτα πράγματα. Τέσσερις πέντε μέρες ήταν η αρχή. Το δύσκολο είναι από εδώ και μετά. (…) Η περιοχή ζούσε από τουρισμό και αγροτικά. 90% οικονομική καταστροφή. Όποιος νομίζει ότι είναι υπερβολή, ας έρθει εδώ να κάνει αυτοψία και να μας πει» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, περιγράφοντας την κατάσταση που επικρατεί στο νησί, σχολίασε ότι «η καταστροφή που έχει δημιουργηθεί είναι 90%», όσον αφορά το δάσος δήλωσε ότι έχει καταστραφεί στο 100% και πως πρόκειται για «ολική καταστροφή», ενώ τέλος σημείωσε ότι υπάρχουν 36 καμένα σπίτια στην περιοχή των Ροβιών.

«Η εικόνα είναι καμένη γη παντού. Το δύσκολο είναι από εδώ και μετά. Εμείς έχουμε παράπονα από την Πυροσβεστική, από την Πολιτεία, ότι δεν ήρθε κανένα εναέριο σκάφος. Πρέπει να μπει Εισαγγελέας στην υπόθεση, κάηκε ο τελευταίος πνεύμονας πρασίνου. Οικονομική καταστροφή για όλους τους πολίτες. Η περιοχή ήταν πλούσια από τουρισμό και από αγροτικά. Όλα αυτά τελείωσαν».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ:

 

 

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…