Προβληματίζει η εμφάνιση Γεωργιάδη: Πρωτοφανής αλαζονεία και γέλια για την πανδημία (video)

«Έχουμε τέτοια κυβέρνηση που θα μας προστατέψει από την πανδημία και τις γιορτές»

Ακόμη και για τα δικά του δεδομένα, η αλαζονεία με την οποία αντιμετώπισε σήμερα τα ερωτήματα για τη διαχείριση της πανδημίας προκαλούν προβληματισμό σχετικά με το αν έχει επίγνωση και κατανόηση της κατάστασης

Προβληματισμό προκαλεί η σημερινή εμφάνιση του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη στον ΣΚΑΪ όπου μιλώντας για τη διαχείριση της πανδημίας επέδειξε πρωτοφανή αλαζονεία και έλλειψη κατανόησης της πραγματικότητας, ακόμη και για τα δικά του δεδομένα.

Ο υπουργός βρέθηκε στο στούντιο του ΣΚΑΪ προκειμένου να απαντήσει σχετικά με τις επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης σε ό,τι αφορά τη διαχείριση της πανδημίας. Απαντώντας όμως σε ερωτήσεις σχετικά με το ενδεχόμενο ενός κλεισίματος της αγοράς καθώς τα κρούσματα, οι διασωληνώσεις και οι θάνατοι βρίσκονται στο «κόκκινο» και η μετάλλαξη Όμικρον αρχίζει να κάνει αισθητή την παρουσία της στην Ευρώπη, ο κ. Γεωργιάδης, εν μέσω γέλιου είπε:

Άδωνης Γεωργιάδης: Θέλω να είμαι απολύτως ξεκάθαρος: δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κλείσει η αγορά τα χριστούγεννα. Καμία περίπτωση. Θα κάνουμε Χριστούγεννα με ανοιχτά τα μαγαζιά. Τελεία. Μπορώ να το πω πιο απλά; 

Μαρία Αναστασοπούλου: Συγγνώμη, δηλαδή και όλη η Ευρώπη να είναι κλειστή, εμείς θα είμαστε ανοιχτοί;

Άδωνης Γεωργιάδης: Έχουμε τέτοια κυβέρνηση που θα μας προστατέψει από την πανδημία και τις γιορτές. Όλη η Ευρώπη να κλείσει εμείς θα ανοίξουμε! Είναι ξεκάθαρο! (γέλια) Χριστούγεννα θα κάνουμε κανονικά φέτος, προφανώς με μάσκες, PCR κλπ., αλλά θα κάνουμε Χριστούγεννα όχι όπως πέρσι. Ούτε click away, ούτε τίποτα!

Τη στιγμή που τα τοπικά lockdowns αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους σε ευρωπαϊκές χώρες και η μετάλλαξη Όμικρον δείχνει να προκαλεί προβληματισμό στους επιστήμονες, αλλά και στις αγορές, ο καθ’ ύλην αρμόδιος υπουργός εμφανίστηκε σήμερα να αντιμετωπίζει την κατάσταση με πρωτοφανή ελαφρότητα και να μην έχει επίγνωση για το γεγονός ότι μιλάει με τέτοιον τρόπο ενώ η χώρα θρηνεί πολλές δεκάδες νεκρών καθημερινά.

Περπατούσε και πέθανε ξαφνικά – Έντρομοι οι περαστικοί με τον ξαφνικό θάνατο άνδρα στα Τρίκαλα

Περπατούσε και πέθανε ξαφνικά – Έντρομοι οι περαστικοί με τον ξαφνικό θάνατο άνδρα στα Τρίκαλα

Τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο του 62χρονου στα Τρίκαλα αναμένεται να καταδείξει η νεκροψία…

Νέα συγκλονιστική κατάθεση για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι – «Η φωτιά έκαψε τη μητέρα μου, αναγκάστηκαν να την αφήσουν πίσω»

Νέα συγκλονιστική κατάθεση για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι – «Η φωτιά έκαψε τη μητέρα μου, αναγκάστηκαν να την αφήσουν πίσω»

Ο μάρτυρας, ο οποίος έχασε τη μητέρα του η οποία κάηκε μπροστά στα μάτια της…