Premier Mitsotakis ist im Zentrum des Skandals…

Η Ελλάς έχει ανάγκη από ησυχία, τάξη, ασφάλεια και ελεγχόμενη δημοκρατία η οποία δεν είναι και για... χόρταση

ΕΚ - Μητσοτακης

Άλλη μια εφημερίδα της αλλοδαπής γράφει για τα έργα και τις ημέρες του Μητσοτάκη. Αυτή τη φορά είναι η Tageszeitung (taz) του Βερολίνου. Άλλη μια “άθλια” εφημερίδα με ρεπορτάζ “crap” σύμφωνα με την πρόσφατη δήλωση του πρωθυπουργού στο London School of Economics.

Μία ακόμη εφημερίδα που γράφει “σκατά”, “περιττώματα”, “ακαθαρσίες” για τον καταλληλότερο, σε άρθρο της με τίτλο “Griechenlands Watergate”.
Μία ακόμη εφημερίδα που αναπαράγει τις “αθλιότητες” του Documento, των Νέων, του Βήματος, της Καθημερινής, του Inside Story, των δημοσιογράφων της συμφοράς Βαξεβάνη, Κουκάκη και Τέλλογλου χωρίς “αποδεικτικά στοιχεία”, όπως ζητούν ο κυβερνητικός απρόσωπος κ. Οικονόμου και οι αστέρες της δημοσιογραφίας κ.κ. Πρετεντέρης, Μουμτζής, κ.ά.!!!

Μία ακόμη εφημερίδα που γράφει “μυθεύματα και σενάρια επιστημονικής φαντασίας”. Επειδή, λέει, “μία από τις πρώτες πράξεις του (πρωθυπουργού) όταν ανέλαβε την εξουσία ήταν να θέσει, τον Ιούλιο του 2019, τις μυστικές υπηρεσίες υπό τον άμεσο έλεγχό του”. Αν αυτό δεν είναι δίκη προθέσεων τί είναι; Και ως γνωστόν “οι δίκες προθέσεων είναι το αγαπημένο εργαλείο της σταλινικής Αριστεράς”, όπως έγραφε παλιότερα ο κ. Πάσχος Μανδραβέλης.

Ένας στιβαρός πρωθυπουργός για να αποκλείσει το δρόμο επανάκαμψης της παλαβής Αριστεράς στην εξουσία επιβάλλεται να έχει υπό τον άμεσο έλεγχό του και την ΕΥΠ, και την κρατική ραδιοτηλεόραση, και τα κρατικά πρακτορεία ειδήσεων, και τα ιδιωτικά ΜΜΕ των φίλων της εθνοσωτηρίου κυβερνήσεως. Διότι ως γνωστόν ποτέ δεν έπαψε η Αριστερά να έχει το όπλο …παρά πόδα.

Η εθνική ημών παράταξις, την οποία εκπροσωπεί ο πολυσυλλεκτικός Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει σχέση με την παλιά Δεξιά των στρατοδικείων, των πολιτικών διώξεων, των εξοριών, των εκτελέσεων, του γύψου και των συνταγματαρχών. Άλλωστε δε χρειάζονται πλέον τανκς. Η Ελλάς έχει ανάγκη από ησυχία, τάξη, ασφάλεια και ελεγχόμενη δημοκρατία η οποία δεν είναι και για… χόρταση. Διότι κύριοι δεν μπορεί η ψήφος ενός αρίστου Μητσοτάκη να έχει το ίδιο βάρος με την ψήφο ενός εργάτη, ενός αγρότη, ενός άνεργου, ενός άστεγου ή οποιουδήποτε γύφτου που διαμαρτύρεται για τις νόμιμες παρακολουθήσεις και για ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα!!

Στο δια ταύτα:

– Κλείστε τ’ αυτιά σας στις ξένες φυλλάδες και στις διεθνείς οργανώσεις που γράφουν σκατά για την καλύτερη κυβέρνηση όλων των εποχών.

– Να ακούτε ΣΚΑΪ, Πορτοσάλτε και Βουλαρίνο. Να διαβάζετε Πρετεντέρη, Ηλία Κανέλη και Μουμτζή.

– Να βγάζετε σέλφι με τον Άδωνι όποτε τον συναντάτε μέσα στο καλάθι σας στα super markets.

– Να μη διαμαρτύρεστε για τις αυξήσεις στα τρόφιμα και τους φουσκωμένους λογαριασμούς ρεύματος. Μπόρα είναι θα περάσει.

– Να ευλογείτε τον Κύριο που δεν αποδημήσατε λόγω covid εις τόπον χλοερό.

– Να περιορίσετε την κατανάλωση ρεύματος. Μπάνιο άπαξ την εβδομάδα. Μετακίνηση με τα πόδια και περιορισμό των τροφίμων για να μη γίνετε 300 κιλά!!

– Να φοβάστε τον Ερντογάν και να κοιμάστε ήσυχοι διότι μας προστατεύει ο άγιος Κυριάκος ο στρατηλάτης ενδεδυμένος με ραφάλ και μπελαρά. Κοστίζουν κάτι παραπάνω αλλά ας όψεται ο Τούρκος.

– Να μη φοβάστε ότι παρακολουθούν την προσωπική σας ζωή με τα διάφορα predator. Καλού κακού πάρτε κινητό παλιάς τεχνολογίας όπως ο Τασούλας.

– Να δουλεύετε περισσότερο, να μη ζητάτε αυξήσεις και πληρωμή υπερωριών, στα ρεπό σας να μαζεύετε ελιές και να μην είστε μίζεροι και στεναχωρείτε τον Άδωνι.

– Και τέλος, σαν χριστιανόπουλα να πάτε με χαρά στην κιβωτό-κάλπη του Κυριάκου. Μη ξεχνάτε την Αριστερά με το …όπλο παρά πόδα…

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη