“Πράξη θάρρους και επανάστασης” – Η Τζέιμι Λι Κέρτις υποκλίνεται στην no make-up εμφάνιση της Πάμελα Άντερσον

"Είμαι τόσο εντυπωσιασμένη και με εκπλήσσει αυτή η πράξη θάρρους και επανάστασης”

pamelajamie 640x426 1

Την επιλογή της Πάμελα Άντερσον (Pamela Anderson) να εμφανιστεί χωρίς μακιγιάζ σε show της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, αποθέωσε η διάσημη ηθοποιός Τζέιμι Λι Κέρτις (Jamie Lee Curtis).

H βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες της Πάμελα Άντερσον γράφοντας με κεφαλαία γράμματα πως “η επανάσταση της φυσικής ομορφιάς ξεκίνησε και επίσημα“, χαρακτηρίζοντας μάλιστα την επιλογή της ως μία “πράξη θάρρους και επανάστασης“.

Το sex symbol της δεκαετίας του ’90 βρέθηκε στην παρουσίαση της κολεξιόν του οίκου μόδας Isabel Marant για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 και εκτός από το κίτρινο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει ξεχώρισε από ότι εμφανίστηκε χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

“Η Πάμελα Άντερσον στο μέσο της Εβδομάδας Μόδας με τόσες πιέσεις και πόζες, και, και, και αυτή η γυναίκα εμφανίστηκε και διεκδίκησε τη θέση της στο τραπέζι χωρίς τίποτα στο πρόσωπό της. Είμαι τόσο εντυπωσιασμένη και με εκπλήσσει αυτή η πράξη θάρρους και επανάστασης”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Η Πάμελα Άντερσον χωρίς μακιγιάζ σε επίδειξη μόδας στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού 2023

H Πάμελα Άντερσον η οποία σε συνέντευξή πριν λίγους μήνες, είχε αποκαλύψει ότι συνειδητοποίησε ότι δεν θέλει πια να βάφεται μετά τον θάνατο της μακιγιέζ και φίλη της, Αλέξις Βόγκελ (Alexis Vogel) σε νέα της ανάρτηση από το Παρίσι ποζάροντας φυσικά χωρίς μακιγιάζ έγραψε με τη σειρά της: “Μια περιπέτεια στο Παρίσι με νέα ματιά…Υπάρχει ομορφιά στην αυτο-αποδοχή, την ατέλεια και την αγάπη“.

 

Σημαντική αποκάλυψη Βερύκιου: «Υπάρχει έντονος προβληματισμός στη ΝΔ για το πώς μπορούν να “πιάσουν” τον Κασσελάκη» (video)

δημος βερυκιοσ

Σημαντική αποκάλυψη Βερύκιου: «Υπάρχει έντονος προβληματισμός στη ΝΔ για το πώς μπορούν να “πιάσουν” τον Κασσελάκη» (video)

Τον έντονο προβληματισμό της κυβέρνησης σχετικά με τη δημοτικότητα του Στέφανου Κασσελάκη αποκάλυψε ο Δήμος…