"Πρασίνισε" το Κύπελλο για έκτη συνεχόμενη χρονιά (ΦΩΤΟ)

Στον αγώνα που άρχισε μετά από μια ώρα καθυστέρηση, οι “πράσινοι” νίκησαν τον Άρη στον Nick Gallis Ηall και πανηγυρίζουν την κατάκτηση του 18ου Κυπέλλου στην ιστορία τους

58a88f1a1dc524ae2d8b45d0

Σ’ έναν αγώνα που παραλίγο να μην ξεκινήσει ποτέ ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Άρη με 68-59

Λίγα λεπτά πριν το τζάμπολ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήγε να πάρει τη θέση του στα VIP, ωστόσο εκεί βρίσκονταν ήδη πάρα πολύ φίλοι των «κίτρινων» και έτσι ζήτησε οι τελευταίοι να απομακρυνθούν από το σημείο, ειδάλλως το «τριφύλλι» δεν θα κατέβει στο παρκέ. Ο ίδιος μάλιστα αποχώρησε.

Οι διαιτητές ξεκαθάρισαν στην Αστυνομία πως αν δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα, τότε δεν πρόκειται να ξεκινήσει με τίποτα η αναμέτρηση.

Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΚΑΕ, Μάνος Παπαδόπουλος ξεκαθάρισε στον κομισάριο της αναμέτρησης, πως εάν γίνει το παραμικρό παρατράγουδο στις κερκίδες του «Nick Galis Hall» τότε το «τριφύλλι» θα αποχωρήσει οριστικά.

«Προχωράμε αλλά αν γίνει το παραμικρό φεύγουμε», ήταν τα λόγια του Μάνου Παπαδόπουλου, ενώ από τα μεγάφωνα ανακοινώθηκε ότι η ΚΑΕ Άρης αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για τη διεξαγωγή του αγώνα.

Εν τω μεταξύ ο ισχυρός άνδρας της των “πρασίνων” με μια σκληρή δήλωση, εμφανίστηκε μετανιωμένος που συναίνεσε να πραγματοποιηθεί ο τελικός στο Αλεξάνδρειο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, μεγάλη και αρχηγική εμφάνιση από τον Νικ Καλάθη, ο οποίος σταμάτησε στους 15 πόντους, 18 έβαλε ο Φελντέιν με κρίσιμα καλάθια (αν και είχε 1/6 από τα 6.75). Καθοριστικής σημασίας η συμβολή του Αντώνη Φώτση. Από πλευράς ηττημένων, 20 είχε ο Κάμινγκς και 12 ο Τζένκινς.

Τα δεκάλεπτα: 18-10, 29-27, 50-37, 68-59

Δείτε φωτογραφίες 










Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…