Newsroom

Newsroom

Που ψήφισαν οι πολιτικοί αρχηγοί

Την κρισιμότητα των σημερινών εκλογών επισήμανε ο Λουκάς Παπαδήμος, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος σε εκλογικό τμήμα στην…

Την κρισιμότητα των σημερινών εκλογών επισήμανε ο Λουκάς Παπαδήμος, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος σε εκλογικό τμήμα στην Κυψέλη. «Η ψήφος του πολίτη είναι η κορυφαία στιγμή της δημοκρατίας», είπε.

Μιλήσαμε στον ελληνικό λαό με ειλικρίνεια, οι πολίτες γνωρίζουν πλήρως τις καταστάσεις, τα προβλήματα και τους κινδύνους, είπε ο κ. Βενιζέλος μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στη Θεσσαλονίκη.

«Ο ελληνικός λαός ψηφίζει σήμερα για το μέλλον των παιδιών του», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στην Πύλο.

Σήμερα οι Ελληνίδες και οι Έλληνες ψηφίζουν για να κρατηθεί η Ελλάδα ζωντανή με την κοινωνία όρθια, είπε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης.

«Είμαστε όλοι αποφασισμένοι η ψήφος μας να είναι χρήσιμη και ωφέλιμη για τον τόπο», δήλωσε από την πλευρά της η επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας των Οικολόγων Πράσινων, Ιωάννα Κοντούλη.

«Ψηφίζοντας ΠΑΣΟΚ να στείλουμε ένα μήνυμα προοδευτικό, ένα μήνυμα σιγουριάς, ώστε να μη χαθούν οι κόποι του ελληνικού λαού», τόνισε στις δηλώσεις που έκανε ο τέως πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, έξω από το εκλογικό τμήμα όπου ψήφισε, στον Άγιο Γεώργιο Καλεντζίου Τριταίας.

Για «υπέρτατη στιγμή της δημοκρατίας» έκανε λόγο ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, και τόνισε πως ο πολίτης με την ψήφο του επιλέγει για το μέλλον του, για το μέλλον των παιδιών του, για το μέλλον της πολιτείας. Υπογράμμισε δε πως «πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό και καθαρές επιλογές για να μπορέσει η Ελλάδα να προχωρήσει από Δευτέρα».

Η γγ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα τόνισε: «νιώθουμε την ευθύνη να θυμίσουμε στο λαό ότι έρχεται νέα θύελλα τον Ιούνιο και τους επόμενους μήνες» από την Πετρούπολη όπου πήγε για να ψηφίσει σήμερα το πρωί.

Σήμερα είναι μια μέρα γιορτινή, καθώς μετά από 2,5 χρόνια βαρβαρότητας επιστρέφει επιτέλους η δημοκρατία στον τόπο που γεννήθηκε, τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας από την Κυψέλη όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο Παλαιό Φάληρο και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος θα ψηφίσει σε εκλογικό τμήμα του Έβρου, όπου είναι υποψήφιος.

Στο Γυμνάσιο του Βενεράτου στην Κρήτη είχε προγραμματίσει να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, ωστόσο μετά τον θάνατο της μητέρας της, Μαρίκας Μητσοτάκη αναχώρησε εσπευσμένα για την Αθήνα.

Στο 342ο εκλογικό τμήμα της Α’ Θεσσαλονίκης ψήφισε το πρωί ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο οποίος δεν έκανε καμία δήλωση προς τους δημοσιογράφους.


Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…