Newsroom

Newsroom

Που αποσκοπεί η… κοινοπραξία του Φώτη και του Ανδρέα;

Μετά από μαραθώνιες πολιτικές ζυμώσεις η νέα τρανσέξουαλ Κεντροαριστεράς με… νεοφιλελεύθερες ευαισθησίες, για την οποία έκανε από χθες λόγο το…

Μετά από μαραθώνιες πολιτικές ζυμώσεις η νέα τρανσέξουαλ Κεντροαριστεράς με… νεοφιλελεύθερες ευαισθησίες, για την οποία έκανε από χθες λόγο το koutipandoras.gr είναι γεγονός.

Ο Φώτης Κουβέλης που ψάχνει με τα κυάλια, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσκοπικά στοιχεία την είσοδο του Κοινοβουλίου και ο Ανδρέας Λοβέρδος που με άξιο συμπαραστάτη τον κ. Αηδόνη επιχειρεί να βρει μία τρύπα να σφηνώσει στο κενό μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, ήρθαν εις γάμου κοινωνίαν. Και το γνήσιο μεν, μνημονιακό δε τέκνο του νέου πολιτικού ειδυλίου είναι η δημιουργία ενός «μετώπου της δημοκρατικής παράταξης στο πλαίσιο του δημοκρατικού σοσιαλισμού».

Πιστοί στη θεωρία των άκρων, οι πολιτικοί αρχηγοί της ΔΗΜΑΡ και της «Συμφωνίας για τη ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ» φρόντισαν να υπογραμμίσουν ότι στόχος της νέας πολιτικής… κοινοπραξίας είναι η «συγκρότηση ενός τρίτου πόλου για να μη φουντώσουν τα άκρα».

Πλέον θεωρείται δεδομένη η κοινή κάθοδός τους στις επικείμενες εκλογές, τόσο για το Ευρωκοινοβούλιο, όσο και για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ωστόσο, όπως είναι γνωστό οι «κοινοπραξίες» δημιουργούνται για την ολοκλήρωση αποκλειστικά ενός έργου – σκοπού. Αυτό που μένει να φανεί λοιπόν είναι ποια θα είναι η στάση που θα τηρήσουν οι δύο πολιτικοί εάν επιτευχθεί ο σκοπός τους, που δεν είναι άλλος από τη δημιουργία ενός ΠΑΣΟΚ στη θέση του κατακρυμνησμένου ΠΑΣΟΚ που θα προσφέρει στήριξη στις μνημονιακές πολιτικές υπό το μανδύα της «λελογισμένης και νομιμοποιητικής Αριστεράς» και θα επιχειρεί να διεμβολήσει ψηφοθηρικά εκ δεξιών την Κουμουνδούρου.

Διαβάστε σχετικά

Φώτης LOVEρδο

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…