Newsroom

Newsroom

Πόσο συχνά "τσεκάρουν" το στήθος σας; (βίντεο)

Στους δρόμους του Λονδίνου μία γυναίκα με πλούσιο στήθος αποφασίζει να το αποκαλύψει στα ανυποψίαστα μάτια των περαστικών οι οποίοι…

cb270d1d 7680 4cee ad68 5236c5037d65

Στους δρόμους του Λονδίνου μία γυναίκα με πλούσιο στήθος αποφασίζει να το αποκαλύψει στα ανυποψίαστα μάτια των περαστικών οι οποίοι αγνοούν ότι στο πουκάμισό της μία διακριτική κάμερα καταγράφει τις αντιδράσεις τους.

Άντρες και γυναίκες φαίνεται ότι δεν μπορούν να αντισταθούν στη θέα ενός αποκαλυπτικού ντεκολτέ με το μάτι να πέφτει, ηθελημένα και μη, στα πλούσια ελέη μίας νεαρής γυναίκας. Από τον δρόμο και το λεωφορείο ως τα εμπορικά καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ, σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινής ζωής τα γυναικεία στήθη «τσεκάρονται» από τα μάτια των ανθρώπων. Με αυτή τη λογική, μια μεγάλη πολυεθνική εταιρεία τροφίμων και ροφημάτων δημιούργησε μία έξυπνη διαφήμιση για να μεταφέρει ένα ηχηρό μήνυμα ζωής:

«Τα στήθη σας «τσεκάρονται» καθημερινά. Λοιπόν, πότε ήταν η τελευταία φορά που τσεκάρατε το δικό σας;»

Μέσα από την έξυπνη διαφημιστική εκστρατεία στόχος είναι η ενημέρωση για την αναγκαιότητα έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού ο οποίος μπορεί να θεραπευτεί όταν ανακαλυφθεί σε αρχικό στάδιο.

 

 

 

Ο Οκτώβριος έχει θεσμοθετηθεί από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία ως «Μήνας Πρόληψης & Ενημέρωσης για τον καρκίνο του στήθους». Σύμφωνα με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με καρκίνο του μαστού, «Άλμα Ζωής» υπολογίζεται ότι κάθε χρόνο στη χώρα μας, εντοπίζονται περίπου 4,500 νέα περιστατικά.

πηγή:newsitamea.gr

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη