Newsroom

Newsroom

Πόσο "ανόητοι" οι οπαδοί της Ρεάλ που δεν διέκοψαν το ματς στο 0-4 από τη Μπάρτσα (δείτε βίντεο+φώτο)

Ο Νεϊμάρ και ο Λουίς Σουάρες “χόρεψαν” τη Ρεάλ Μαδριτης και χωρις τη βοήθεια του ανέτοιμου Λιονέλ Μέσι διέσυραν τους…

suarez 1

Ο Νεϊμάρ και ο Λουίς Σουάρες “χόρεψαν” τη Ρεάλ Μαδριτης και χωρις τη βοήθεια του ανέτοιμου Λιονέλ Μέσι διέσυραν τους “μερένγκες” με 4-0 μέσα στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου”. Δύο γκολ ο Ουρουγουανός, ένα ο Βραζιλιάνος, ένα ο Αντρές Ινιέστα που χειροκροτήθηκε από τους γηπεδούχων, “άφαντος” ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Τι κι αν έλειπε από την ενδεκάδα ο Λιονέλ Μέσι; Τι κι αν ο Κέιλορ Νάβας είχε να δεχθεί γκολ στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου” πάνω από 800 λεπτά; Η Μπαρτσελόνα διέσυρε τη Ρεάλ Μαδρίτης με 4-0 και απέδειξε ποιος είναι το “αφεντινό” και στη φετινή κούρσα τίτλου της Primera Division, ξεφεύγοντας με 6 βαθμούς από τη 12η αγωνιστική.

Ο Ράφα Μπενίτεθ… υπέκυψε στις πιέσεις δημοσιογράφων και οπαδών και χρησιμοποίησε στο βασικό σχήμα όλα τα “αστέρα”. Χάμες Ροντρίγκες, Γκάρεθ Μπέιλ, Καρίμ Μπενζεμά και Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έκαναν σχεδόν σε κανένα σημείο αισθητή την παρουσία τους.

2Q==

Στον αντίποδα, ο Νεϊμάρ με τον Λουίς Σουάρες συνεργάστηκαν άψογα για ακόμα ένα φετινό παιχνίδι και το αποτέλεσμα ήταν δύο γκολ στα πρώτα 40 λεπτά του αγώνα. Αρχικά ο Ουρουγουανός άνοιξε το σκορ στο 11′ μετά από εξαιρετική ασίστ του Σέρζι Ρομπέρτο και στη συνέχεια ο Βραζιλιάνος έκανε το 2-0 μετά από πάσα του Αντρές Ινιέστα, αν και ήταν εκτεθειμένος για λίγο σε θέση οφσάιντ.

Τα γκολ αποτύπωναν πλήρως την εικόνα του αγώνα, αφού οι Καταλανοί είχαν τις ευκαιρίες και οι “μερένγκες” έψαχναν τα πατήματά τους. Ο τραυματισμός του Χαβιέρ Μαστσεράνο ήταν το μοναδικό αρνητικό του 1ου ημιχρόνου για τον Λουίς Ενρίκε, την ώρα που στον αντίπαλο πάγκο δεν υπήρχε κάποιος επιθετικός που θα μπορούσε να αλλάξει τη ροή του αγώνα.

Το 2ο μέρος άρχισε με δύο πολύ καλές ευκαιρίες της Ρεάλ, στις οποίες είπε “όχι” ο Κλαούντιο Μπράβο. Το μομέντουμ δεν άλλαξε και ο Αντρές Ινιέστα έκανε το 3-0 στο 53′. Οι “μερέγκες” κατέρρευσαν, παράτησαν κάθε ορθολογικό σύστημα και επιτέθηκαν με όλους τους παίκτες τους.

Κανένα αποτέλεσμα, ελάχιστες καλές στιγμές. Ο Μπράβο ήταν ανίκητος και με τον Μέσι να περνάει στον αγώνα, τα κενά στην άμυνα δεν θα έμεναν ατιμώρητα. Ο Σουάρες έκανε το 4-0 στο 74′ μετά από ασίστ του Τζόρδι Άλμπα και οι φιλοξενούμενοι είχαν κι άλλες μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρουν.

Δεν το κατάφεραν, ούτε ο Ρονάλντο που… εμφανίστηκε μόνο στα τελευταία λεπτά και με δύο προσπάθειες απείλησε τον Χιλιανό τερματοφύλακα.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους “μπλαουγκράνα” να πανηγυρίζουν μέσα στο “Μπερναμπέου” και το κοινό που νωρίτερα είχε χειροκροτήσει τον Ινιεστα, να κουνάει λευκό μαντήλι.

Ρεάλ Μαδρίτης (4-2-3-1): Νάβας, Ντανίλο, Βαράν, Ράμος, Μαρσέλο (59′ Καρβαχάλ), Μόντριτς, Κρόος, Ροντρίγκες (55′ Ίσκο), Μπέιλ, Ρονάλντο, Μπενζεμά

Μπαρτσελόνα (4-3-3): Μπράβο, Άλβες, Πικέ, Μαστσεράνο (27′ Ματιέ), Άλμπα, Ράκιτιτς (57′ Μέσι), Μπουσκέτς, Ινιέστα (77′ Μουνίρ), Ρομπέρτο, Σουάρες, Νεϊμάρ

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: contra.gr

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

ek nektt

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

Ο ίδιος μίλησε ψευδοδικαιωματισμούς μειοψηφιών την ώρα που περνούσε μηνύματα... αγάπης και αναστάσεως

Άννα Παναγιωτοπούλου: Το συγκινητικό αντίο της Μαρίας Καβογιάννη – «Δεν είναι τυχαίο ότι έφυγες την ημέρα της Ανάστασης…»

Καταγραφή 7

Άννα Παναγιωτοπούλου: Το συγκινητικό αντίο της Μαρίας Καβογιάννη – «Δεν είναι τυχαίο ότι έφυγες την ημέρα της Ανάστασης…»

«Δεν θα ξεχάσω πόσο με στήριξες», ανέφερε η Μαρία Καβογιάννη για την Άννα Παναγιωτοπούλου

Ιρλανδία: Φοιτητές στο Κολέγιο Τρίνιτι έστησαν έναν καταυλισμό, διαμαρτυρόμενοι για τον πόλεμο στη Γάζα

Ιρλανδία

Ιρλανδία: Φοιτητές στο Κολέγιο Τρίνιτι έστησαν έναν καταυλισμό, διαμαρτυρόμενοι για τον πόλεμο στη Γάζα

Οι ακτιβιστές στο Τρίνιτι ζητούν από το παλαιότερο πανεπιστήμιο της Ιρλανδίας να διακόψει τους δεσμούς…