Πώς σβήνει η κυβέρνηση τις φωτιές; Πήρε τηλέφωνο ο Στυλιανίδης τον Κικίλια

Πάλι καλά που έχουμε και τους γαλάζιους βουλευτές να σπάνε τα τηλέφωνα στους αρμόδιους υπουργούς, ώστε να σβήσουν τις φωτιές.

kikilias tilefono

Ανεξέλεγκτη μαίνεται για τέταρτη ημέρα σήμερα, Τρίτη (22/08), η φωτιά στην Αλεξανδρούπολη, όπου το βράδυ ήταν εφιαλτικό, με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής να δίνουν τεράστια μάχη προκειμένου να περιορίσουν τη φωτιά.

Την ίδια ώρα εκτός από τον Εβρο, πύρινη κόλαση επικρατεί σε Ροδόπη, Καβάλα, Βοιωτία και Εύβοια, ενώ λίγο νωρίτερα σήμανε συναγερμός και στον Ασπρόπυργο, με το 112 να στέλνει μήνυμα στους κατοίκους να εκκενώσουν την περιοχή.

Τη στιγμή λοιπόν που η χώρα βιώνει τον απόλυτο πύρινο εφιάλτη, το επιτελικό κράτος έρχεται να μας υπενθυμίσει πώς γίνονται…τα πράγματα σε περιόδους κρίσης, ποιοι μηχανισμοί «μπαίνουν σε λειτουργία» και ποιοι όχι.

Συγκεκριμένα, ο γαλάζιος βουλευτής του νομού Ροδόπης προχώρησε σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικού δικτύου, όπου φροντίζει να εξηγήσει στους πολίτες πως η αποστολή δυνάμεων της εναέριας πυρόσβεσης βρίσκονται ένα τηλέφωνο μακριά…όσο «σκούρα» και αν είναι τα πράγματα.

Όπως ενημερώνει μέσω Twitter ο βουλευτής της ΝΔ, πήρε την πρωτοβουλία να καλέσει ο ίδιος (!) τον αρμόδιο Υπουργό Βασίλη Κικίλια και να του ζητήσει επειγόντως καναντέρ και ελικόπτερα, προκειμένου να επιχειρήσουν…στη Ροδόπη που καίγεται.

«Η Ροδόπη καίγεται. Απανωτά και διαδοχικά μέτωπα και απίστευτος αέρας. Μίλησα από την πρώτη στιγμή με τον αρμόδιο Υπουργό Βασίλη Κικίλια. Ζήτησα επειγώντος και στέλνουν 2 καναντέρ και ένα ελικόπτερο παρότι όλα τα εναέρια μέσα επιχειρούν συνεχώς σε διάφορα μέτωπα».

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

Κασσελάκης 2

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

«Υπήρχε παράνομη μεταφορά υλικού από την εμπορική αμαξοστοιχία; Ανιχνεύτηκε ξυλόλιο και πιθανώς λοιπές ουσίες στα…

Οι «bro» του ΚΚΕ-Ο Κουτσούμπας συνάντησε το συνδικάτο της Amazon, και τον Κρις Σμολς που φορούσε καπελάκι του ΠΑΜΕ (video)

κουτσουμπας

Οι «bro» του ΚΚΕ-Ο Κουτσούμπας συνάντησε το συνδικάτο της Amazon, και τον Κρις Σμολς που φορούσε καπελάκι του ΠΑΜΕ (video)

Ο διάσημος συνδικαλιστής που τον κέρδισε ο Κουτσούμπας