Newsroom

Newsroom

Πως πέθανε ο 19χρονος Θανάσης;

Το μυστήριο γύρω από το θάνατο του 19χρονου Θανάση Καναούτη εξακολoυθεί παραμένει, καθώς ούτε ο πραγματογνώμονας κατάφερε να δώσει κάποια…

Το μυστήριο γύρω από το θάνατο του 19χρονου Θανάση Καναούτη εξακολoυθεί παραμένει, καθώς ούτε ο πραγματογνώμονας κατάφερε να δώσει κάποια εξήγηση για το πως τελικά άνοιξε η πόρτα του τρόλεϊ. Πλέον οι ελπίδες όλων εναπόκεινται στις καταθέσεις των αυτόπτων μαρτύρων.

Στο πόρισμα επισυνάπτονται τα εγχειρίδια της κατασκευάστριας εταιρείας των τρόλεϊ και δεδομένα από σχετικές επιτόπιες έρευνες, χωρίς όμως να υπάρχει μία σχετική περιγραφή του όλου περιστατικού ή άλλη αποσαφήνιση.

Η πόρτα του οχήματος, όπως αναφέρεται, μπορεί να ανοίξει από τον οδηγό του τρόλεϊ με χειροκίνητο τρόπο, όπου απαιτείται δύναμη τουλάχιστον 80-85 κιλών, ή με το πάτημα του μπουτόν “ειδικών καταστάσεων” που μεταφέρει πίεση 5,3 bar (ατμοσφαιρών).

Το ενδιαφέρον επίσης εστιάζεται στη δακτυλοσκοπική εξέταση στο εσωτερικό του οχήματος, καθώς όπως εκτιμούν ο 19χρονος δεν ήταν αυτός που πάτησε το κουμπί κινδύνου.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν οι καταθέσεις των αυτόπτων μαρτύρων. Ήδη η αστυνομία έχει συγκεντρώσει οκτώ περίπου καταθέσεις, ενώ αναμένονται οι σχετικές εκθέσεις των τεχνικών συμβούλων της οικογένειας του θύματος που θα ασχοληθούν με τα τεκταινόμενα μέσα στο μοιραίο τρόλεϊ σε συνδυασμό με τα τεχνικά δεδομένα και την ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…