Πόρισμα «φωτιά» για τον Παναγιώτη Δημητρά -Ελέγχεται για απιστία και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος

Στο μικροσκόπιο της Αρχής για το Ξέπλυμα Βρόμικου Χρήματος ο επικεφαλής ουκ ολίγων ΜΚΟ όπως το «Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι»

327443490 1385994718835148 7232306436249619504 n

Στο στόχαστρο της Εισαγγελίας μπαίνει ο εκπρόσωπος του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των συμφωνιών του Ελσίνκι και άλλων μη κυβερνητικών οργανώσεων, Παναγιώτης Δημητράς. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πόρισμα φωτιά από την Αρχή καταπολέμησης βρώμικου χρήματος, ο Π. Δημητράς, ο οποίος στο παρελθόν έχει υποβάλλει σειρά μηνύσεων σε δικαστές, εισαγγελείς, δημοσιογράφους και δημόσια πρόσωπα, φέρεται μέσω των οργανώσεων που έλεγχε να έπαιρνε χρηματοδοτήσεις δήθεν για την υποστήριξη ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Όπως προκύπτει από το πόρισμα της Αρχής, το οποίο έχει διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ο Παναγιώτης Δημητράς φέρεται να έχει διαπράξει αδικήματα κακουργηματικής φύσης και γι’ αυτό ζητείται να λογοδοτήσει για απιστία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Σημειώνεται πως δόθηκε διαταγή δέσμευσης των περιουσιακών στοιχείων του Παναγιώτη Δημητρά όπως και των ΜΚΟ που βρίσκονται υπό τον έλεγχό του.

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…