Newsroom

Newsroom

Πορεία και τρισάγιο για τη δολοφονία του 44χρονου, έκρυθμη η κατάσταση στο κέντρο

«Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» το σύνθημα των συγκεντρωμένων Περισσότερα από 600 άτομα συγκεντρώθηκαν το απόγευμα στο σημείο που δολοφονήθηκε…

«Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» το σύνθημα των συγκεντρωμένων
Περισσότερα από 600 άτομα συγκεντρώθηκαν το απόγευμα στο σημείο που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ την Τρίτη ο 44χρονος που θα μετέφερε τη σύζυγό του στο μαιευτήριο. Στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Ηπείρου πραγματοποιήσαν τρισάγιο. Στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία και συγκέντρωση έξω από το Δημαρχείο Αθηνών, όπου φώναξαν το σύνθημα «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» και έψαλαν τον εθνικό μας ύμνο. Κλειστός ο σταθμός «Πανεπιστήμιο» του Μετρό.

Ανάμεσά τους έχουν εισχωρήσει και μέλη της Χρυσής Αυγής.

Εν τω μεταξύ ομάδα ακροδεξιών προπηλάκισε αλλοδαπούς που βρέθηκε στην περιοχή, ενώ ισχυρές διμοιρίες των ΜΑΤ βρίσκονταν περιμετρικά των συγκεντρωμένων, αποτρέποντας επεισόδια.

Η πορεία κατευθύνεται πίσω, στο σημείο της δολοφονίας.
ΛΙΑ ΝΕΣΦΥΓΕ
http://www.tanea.gr

Ένταση στο κέντρο της Αθήνας
Επεισόδια σημειώνονται αυτή τη στιγμή έξω από τη Βίλα Αμαλία, στη συμβολή Χέυδεν και Αχαρνών. Μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης που πραγματοποίησαν νωρίτερα πορεία εις ένδειξη διαμαρτυρίας για τον 44χρονο Μανώλη Καντάρη κατευθύνθηκαν έξω από το κτίριο όπου επικράτησε ένταση με τους αστυνομικούς να κάνουν χρήση χημικών.

Ωστόσο, οι αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα προκειμένου να αποφευχθεί συνάντηση με τους αντεξουσιαστές που βρίσκονται στα Προπύλαια.

Κλειστή είναι αυτή την ώρα η Πανεπιστημίου.
http://www.newsbomb.gr

Κρήτη: 44χρονος επιτέθηκε στην κόρη του και συνελήφθη – Μητέρα και αδερφή προστάτεψαν το κορίτσι

βιασμος

Κρήτη: 44χρονος επιτέθηκε στην κόρη του και συνελήφθη – Μητέρα και αδερφή προστάτεψαν το κορίτσι

Ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης με θύματα μία μητέρα και…