Πόλο: Ξανά στον ευρωπαϊκό θρόνο οι «ερυθρόλευκες»!

Τον δεύτερο συνεχόμενο ευρωπαϊκό τίτλο τους και τρίτο συνολικά κατέκτησαν οι «ερυθρόλευκες»: 11-7 την ισπανική Σαμπαντέλ, μέσα σε παραλήρημα ενθουσιασμού από τους φιλάθλους που κατέκλυσαν τις κερκίδες του κολυμβητηρίου «Πέτρος Καπαγέρωφ» στον Πειραιά.

POLO OLY

Μάλιστα οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντίπαλες στο ίδιο γήπεδο στον τελικό του 2015, όταν ο Ολυμπιακός κατέκτησε το παρθενικό του τρόπαιο. Η Σαμπαντέλ έχει κερδίσει το τρόπαιο της LEN Euroleague 5 φορές.

Tα γκολ του Ολυμπιακού πέτυχαν οι Β. Πλευρίτου 2, Eλευθεριάδου 3, Ελ. Πλευρίτου 2, Κρίστμας, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Μ. Πλευρίτου, ενώ εξαιρετική ήταν και η έμπειρη γκολκίπερ Χρυσή Διαμαντοπούλου.

Τα οχτάλεπτα, με πρώτο τον Ολυμπιακό του Αλεκσάνταρ Τσίριτς: 4-1, 1-1, 3-3, 3-2. Οι Ισπανίδες δεν πλησίασαν ποτέ σε απόσταση ενός γκολ, μετά το εκρηκτικό ξεκίνημα της ελληνικής ομάδας, η οποία ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Αυτό ήταν το δεύτερο ευρωπαϊκό τρόπαιο που πανηγυρισε το ελληνικό πόλο γυναικών (και ο Πειραιάς) μέσα σε ένα δεκαήμερο, αφού μόλις την περασμένη Κυριακή ο Εθνικός κατέκτησε το LEN Trophy, με 14-9 επι της ουγγρικής Ντουναϊβάρος στον τελικό. H Boυλιαγμένη υπήρξε η πρώτη ελληνική ομάδα που κατέκτησε δύο σερί ευρωπαϊκούς τίτλους το 2009-10.
Στον μικρό τελικό, η Πάντοβα νίκησε την Ούιπεστ με 11-6. Οι Ιταλίδες είχαν αποκλειστεί στα ημιτελικά από τη Σαμπαντέλ με 8-9, ενώ τα κορίτσια από την Ουγγαρία ηττήθηκαν κατά κράτος χθες από τον Ολυμπιακό (11-18).

Πηγή: documentonews.gr

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη