Newsroom

Newsroom

"Πολιορκία" ελεγκτών του ΣΔΟΕ στην Ύδρα

Οργισμένοι κάτοικοι του νησιού στην Ύδρα εγκλώβισαν υπαλλήλους της Οικονομικής Αστυνομίας, που έκαναν ελέγχους στο νησί για την έκδοση αποδείξεων,…

Οργισμένοι κάτοικοι του νησιού στην Ύδρα εγκλώβισαν υπαλλήλους της Οικονομικής Αστυνομίας, που έκαναν ελέγχους στο νησί για την έκδοση αποδείξεων, στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Όπως μετέδωσε το Mega, το όλο περιστατικό ξεκίνησε την Παρασκευή. Οι άνδρες της οικονομικής αστυνομίας συνέλαβαν την ιδιοκτήρια επιχείρησης επειδή δεν βρήκαν αποδείξεις για την παροχή υπηρεσιών. Ενώ οδηγείτο στο τμήμα, η γυναίκα λιποθύμησε και οι άνδρες του ΣΔΟΕ συνέλαβαν τον γιο της.

Τα στελέχη του ΣΔΟΕ αναγκάστηκαν να περάσουν όλο το βράδυ της Παρασκευής στο αστυνομικό τμήμα λόγω των έντονων διαμαρτυριών των κατοίκων ενώ προπηλακίστηκε και το πλήρωμα του ιπτάμενου δελφινιού που μετέφερε το κλιμάκιο στο νησί.

Τελικά χρειάστηκε η αποστολή δυνάμεων των ΜΑΤ από την Αττική στην Υδρα προκειμένου να ανοίξει το αστυνομικό τμήμα και να αποχωρήσουν τα στελέχη του ΣΔΟΕ.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το ίδιο τηλεοπτικό κανάλι, το Σάββατο ο αρχιλογιστής της πλοιοκτήτριας εταιρείας κατέθεσε μήνυση στο Λιμεναρχείο, ενώ η εταιρεία μελετά σοβαρά το ενδεχόμενο να διακόψει τα δρομολόγια στο νησί επικαλούμενη λόγους ασφαλείας.


Hράκλειο: Χωρίς τέλος ο κύκλος ενδοοικογενειακής βίας- Χτύπησε και έσπρωξε τη σύντροφό του από τη σκάλα

1100 60343c25 6efb 49de 87e1 679834a1ac5a

Hράκλειο: Χωρίς τέλος ο κύκλος ενδοοικογενειακής βίας- Χτύπησε και έσπρωξε τη σύντροφό του από τη σκάλα

Θύμα ξυλοδαρμού κατήγγειλε ότι έπεσε από τον πρώην σύντροφό της μία γυναίκα από τη Ρουμανία,…