Newsroom

Newsroom

«Πόλεμος» Πορτοσάλτε – Κεγκέρογλου για… τα μάτια του Αντρέα

«Οι πρωινοί χαρακτηρισμοί σου για τον Ανδρέα Παπανδρέου είναι παραπάνω από απαράδεκτοι!! Ντροπή σου!!!»

Πορτοσάλτε

Απαράδεκτους χαρακτήρισε με ανάρτησή του στο twitter ο γραμματέας της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ, Βασίλης Κεγκέρογλου, τους χαρακτηρισμούς κατά του Αντρέα Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ που εξαπέλυσε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Άρης Πορτοσάλτε.

«Κύριε Πορτοσάλτε, έχεις καταντήσει προπαγανδιστής χειρίστου είδους. Γιατί χρησιμοποιείς τη δημόσια συχνότητα για να προωθείς το διχασμό;;; Δεν σέβεσαι τίποτα;;;», υπογράμμισε ο κ. Κεγκέρογλου σε ανάρτησή του στο Twitter και πρόσθεσε:

«Οι πρωινοί χαρακτηρισμοί σου για τον Ανδρέα Παπανδρέου είναι παραπάνω από απαράδεκτοι!! Ντροπή σου!!!».

Η αντίδραση του Βασίλη Κεγκέρογλου κατά του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ είναι τα σχόλια του Άρη Πορτοσάλτε κατά του ΠΑΣΟΚ με αφορμή τη σημερινή επέτειο ένταξης της Ελλάδας στην ΕΟΚ.

«Πού θα τα έβρισκε όλα εκείνα τα κεφάλαια ο Ανδρέας Παπανδρέου -ο οποίος έλεγε ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο- να τα σκορπίσει στην Ελλάδα; Πού θα τα έβρισκε; Θα τα γεννούσε το λεφτόδεντρο ή θα τα πετούσε το ελικόπτερο του ΠΑΣΟΚ;», είπε μεταξύ άλλων ο Άρης Πορτοσάλτε.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο κ. Κεγκέρογλου επανήλθε με νέα ανάρτηση, στην οποία σημείωσε χαρακτηριστικά: «Το αντί-ΠΑΣΟΚ καρτέλ έχει αναβιώσει με νέα «συμφωνία» των ηγετικών ομάδων της δεξιάς, της δήθεν αριστεράς και συγκεγκριμένων συμφερόντων, τα οποία εξυπηρετούν από κοινού».

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

Κασσελάκης 2

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

«Υπήρχε παράνομη μεταφορά υλικού από την εμπορική αμαξοστοιχία; Ανιχνεύτηκε ξυλόλιο και πιθανώς λοιπές ουσίες στα…