Πολάκης: H απάντηση στην επίθεση του Άδωνι – «Αυτοί είναι οι λόγοι που έπαθε αμόκ ο Γεωργιάδης» (video)

«Xθες βράδυ ο αδιευκρίνιστος λαδέμπορας, Άδωνις Γεωργιάδης, βγήκε σε ένα κανάλι και με έβριζε με χυδαίο τρόπο», αναφέρει στο βίντεό του ο Παύλος Πολάκης

Πολάκης

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σε χθεσινή (10/04) συνέντευξη του στο Action24 άσκησε μια δριμεία και χυδαία επίθεση στον Παύλο Πολάκη που σίγουρα δεν θύμιζε εκφράσεις υπουργού υγείας καθώς δεν εντάσσονται σε κάποιο πλαίσιο πολιτικής αντιπαράθεσης αλλά είναι μια προσωπική επίθεση με ντροπιαστικούς χαρακτηρισμούς.

Πιο συγκεκριμένα ο υπουργός υγείας χαρακτήρισε τον πολιτικό του αντίπαλο ως ένα «γελοίο υποκείμενο», ενώ στη συνέχεια είπε «Τι σίχαμα είναι αυτός ο άνθρωπος, ρε παιδάκι μου; Τι σιχαμένος είναι αυτός ο άνθρωπος; Σιχαμένος πραγματικά, σιχαμένος! Σιχαμένος», απευθυνόμενος ξανά στον Παύλο Πολάκη.

Η απάντηση Πολάκη

Η απάντηση του Παύλου Πολάκη ήρθε με ένα βίντεο που ανάρτησε στα social media στο οποίο, όπως αναφέρει, εξηγεί τους λόγους που οδήγησαν τον Άδωνι Γεωργιάδη να του επιτεθεί με αυτόν τον τρόπο.

«Xθες βράδυ ο αδιευκρίνιστος λαδέμπορας, Άδωνις Γεωργιάδης, βγήκε σε ένα κανάλι και με έβριζε με χυδαίο τρόπο. Αυτό που έχω να πω στον υπουργό υγείας της Ελληνικής δημοκρατίας ξέρω πολύ καλά γιατί έχει κόψει αλυσίδα εναντίον μου. Για δύο λόγους.

Ο πρώτος γιατί τον ξεφτίλισα με το ζήτημα των απογευματινών χειρουργείων. Γιατί γκρέμισα το αφήγημα που είχε φτιάξει ότι θα χρηματοδοτηθούν τα απογευματινά χειρουργεία, για να γίνονται τζάμπα, με πόρους από το ταμείο ανάκαμψης και απέδειξα ότι όσα έλεγε ότι θα εφαρμοστούν από 1η Απριλίου είναι ένα μήθευμα, καθώς μόνο στις 20 του Μάρτη κατέθεσα αίτημα ευρωπαϊκή επιτροπή.

Μέχρι τώρα δεν υπάρχει και ούτε θα υπάρξει καμία έγκριση για να γίνονται απογευματινά χειρουργεία και χρηματοδοτεί το ταμείο ανάκαμψης για να ικανοποιηθεί το ιδεολογικό κόλλημα Γεωργιάδη, που θέλει να ιδιωτικοποιήσει τα πάντα.

Και δεύτερον κατέθεσαν μήνυσα ξανά εναντίον του επειδή διόρισε ξανά μετακλητούς και σε αυτό το υπουργείο το υγείας και στο ανάπτυξης πριν την Θεοφιλάτου και τον Πουλή που είναι υπόδικοι για δύο κακουργήματα και έχουν δίκες σε εξέλιξη.

Και κατέθεσα μήνυση, που εκεί θα διερευνηθεί, γιατί ο ΕΟΔΥ υπό την προεδρία του κυρίου Χατζηχριστοδούλου και διευθύνοντος συμβούλου του κ. Ορφανού αποσύρθηκε από παράσταση πολιτικής αγωγής από δίκη που δικάζονται τα πρωτοπαλίκαρα του Πουλής και Θεοφιλάτου και άλλοι από τη συμμορία του ΚΕΕΛΠΝΟ για τους παράνομους διορισμούς που είχαν κάνει σε μετακλητούς του Γεωργιάδη.

Αυτός του χάλασε όλη την ιστορία του στησίματος που είχαν πάει να κάνουν στο δικαστήριο για να αθωωθούν τα καλόπαιδα και βέβαια ο Γεωργιάδης έχει κόψει αλυσίδα. Αυτό είναι οι λόγοι που ο Γεωργιάδης έπαθε χθες βράδυ αυτό το αμόκ και μου επιτέθηκε με αυτές τις εκφράσεις.

Η συνέχεια στο νομοσχέδιο σήμερα ή αύριο το πρωί όποτε μιλήσω στη Βουλή για το νομοσχέδιο της υγείας που συμπληρώνει την προσπάθεια ιδιωτικοποίησης της υγείας που κάνει ο Γεωργιάδης και η Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη.

Όλα αυτά δεν θα εφαρμοστούν και από την επόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα καταργηθούν. Να το ξέρει πολύ καλά ο αδιευκρίνιστος λαδέμπορας και θαυμαστής του Παττάκου», αναφέρει στο βίντεο του ο βουλευτής Χανίων της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ειδήσεις σήμερα:

Θανάσης Αυγερινός: Η σκληρή αλήθεια για Αδειλίνη και Καρυστιανού – «Η Ελλάδα κατρακυλάει»

Δημοσκόπηση Alco: Επιδεινώνεται η αντίδραση κατά της κυβέρνησης – Αλαζονεία καταλογίζουν πάνω από 6 στους 10 (video)

Ζαγοράκης: Απάντηση σε Κακλαμάνη για το “ξεφόρτωμα” – «Είμαι Εθνική Ελλάδος και τώρα είμαι ΠΑΣΟΚ»

Αδιανόητη επίθεση Άδωνι σε Πολάκη: «Γελοίο υποκείμενο! Σίχαμα, βρωμίζει την πολιτική ζωή» (video)

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…