Πολάκης για Χειμάρα: Η μόνη λύση είναι να επιστρέψεις τα 400.000 ευρώ που “τσέπωσες” και να παραιτηθείς από βουλευτής!

Ανάρτηση – φωτιά από τον τομεάρχη Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη, αναφορικά με τη δράση του Θέμη Χειμάρα, μετά και τις αποκαλύψεις του Documento και την ανακοίνωση ότι παραιτήθηκε από την εταιρεία του

Θέμης Χειμάρας ΝΔ

Oι νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον βουλευτή Φθιώτιδας της Ν.Δ. Θέμη Χειμάρα, που προκάλεσε ομοβροντία από την αντιπολίτευση ύστερα από δημοσίευμα του Documento, και η ανακοίνωση του ότι παραιτήθηκε από την εταιρεία του , λίγες ώρες μετά το τηλεφώνημα από τον δημοσιογράφο του Documento, Μηνά Κωνσταντίνου, στις 30 Δεκεμβρίου του 2022, με τον βουλευτή της ΝΔ πανικόβλητο να μεταβιβάσει το ποσοστό που κατείχε στην NeXtshop.

Μετά τις αποκαλύψεις, με ανάρτηση – φωτιά ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, o οποίο ζητά σε σκληρό τόνο, από τον Βουλευτή της ΝΔ, να επιστρέψει τα 400.000 ευρώ που “τσέπωσε” και να παραιτηθεί. Μάλιστα ο Παύλος Πολάκης έριξε το γάντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ζητώντας του να προχωρήσει στην διαγραφή του Θέμη Χειμάρα και αν δεν το πράξει είναι προφανές πως του κρατά το φανάρι να συνεχίσει!

 

Αναλυτικά η απάντηση του Παύλου Πολάκη:

«Μητσοτάκη διώξτον όσο προλαβαίνεις!

Ψεύτη και απατεώνα Θέμη Χειμάρα! Για πόσο ηλίθιους περνάς τους πολίτες και έχεις το θράσος να βγάζεις ανακοίνωση με τέτοια χονδροειδή ψέματα; Νομίζεις ότι θα τη γλυτώσεις, επειδή ο Μητσοτάκης και τα ΜΜΕ σε καλύπτουν;

Ισχυρίζεσαι ότι δήθεν μεταβίβασες χθες την επιχείρησή σου στους εργαζόμενους (φωτό 1).

Κι αλήθεια να ήταν (που δεν είναι!), αυτό δεν σε απαλλάσσει από την κατ’ εξακολούθηση και εμπρόθετη παραβίαση του Συντάγματος σχετικά με τα ασυμβίβαστα έργα του βουλευτή.

Η μόνη λύση είναι να επιστρέψεις τα 400.000 ευρώ που “τσέπωσες” και να παραιτηθείς από βουλευτής! Τίποτα λιγότερο…

Ισχυρίζεσαι ότι τα 49.500 ευρώ της αύξησης του κεφαλαίου της εταιρείας σου, υπερκαλύπτονται από τα εισοδήματά σου (φωτό 2).

Ωστόσο, η κατηγορία που σε βαραίνει (την οποία θα φέρουμε άμεσα στη Βουλή) είναι ότι δεν δήλωσες καθόλου το ποσό! Τι σχέση έχει η απάντησή σου με αυτό;;;

Ισχυρίζεσαι ότι δεν χρειαζόταν να κατατεθεί στην Τράπεζα το ποσό των 65.847€, το οποίο είναι το ΔΗΘΕΝ τίμημα της πώλησης του μεριδίου σου στην Smarts IKE (φωτό 3).

Μόνο και μόνο για αυτή την απάντηση, θα έπρεπε ο Μητσοτάκης να σε έχει διαγράψει …χθες! Είσαι ή το παίζεις τόσο ηλίθιος;

Δεν ξέρεις ότι απαγορεύονται οι συναλλαγές με μετρητά άνω των 300€;

Η συγκεκριμένη απάντηση σου επιβεβαιώνει πλήρως τις πληροφορίες μας ότι η μεταβίβαση ήταν ΕΙΚΟΝΙΚΗ και έγινε προκειμένου να μπορέσεις ανενόχλητος να φας δημόσιο χρήμα και μέσα από τη Smarts IKE!

ΥΓ. Μητσοτάκη μετά από αυτή τη δήθεν απάντηση του βουλευτή σου, αν δεν τον διαγράψεις  είναι προφανές πως του κρατάς φανάρι να συνεχίσει, γιατί όλα γινόταν εν γνώσει σου!»

Καλλιάνος: «Όλα θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης – Να μη βρεθεί κανένας στη θέση του πατέρα μου»

kallianos4

Καλλιάνος: «Όλα θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης – Να μη βρεθεί κανένας στη θέση του πατέρα μου»

Νέα ανάρτηση από τον Γιάννη Καλλιάνο για τον θάνατο του πατέρα του.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ελεύθερος ο 16χρονος αδελφός του 18χρονου που έχει προφυλακιστεί

ΡΕΝΤΗ

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ελεύθερος ο 16χρονος αδελφός του 18χρονου που έχει προφυλακιστεί

Οι απολογίες συνεχίζονται για τους υπόλοιπους 29 που έχουν προγραμματιστεί να απολογηθούν σήμερα ενώπιον τριών…

Καρφί από τον Νίκο Μάνεση για τον Λιάγκα: «Ο Γιώργος προφανώς έχει περισσότερο IQ από μένα» (video)

λιαγκαςΜανεσης

Καρφί από τον Νίκο Μάνεση για τον Λιάγκα: «Ο Γιώργος προφανώς έχει περισσότερο IQ από μένα» (video)

Ο παρουσιαστής του Alpha απάντησε, στα αιχμηρά σχόλια που δέχθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα.