Πολάκης on air σε Άδωνη: "Μη με κόβεις γιατί είσαι χωμένος στα σκατά" (ΒΙΝΤΕΟ)

Άγρια κόντρα ξέσπασε on air στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου μεταξύ Παύλου Πολάκη και Άδωνη Γεωργιάδη, με τη συζήτηση να μοιάζει με προπαρασκευαστική διαδικασία για το μπρα ντε φερ που θα έχουν οι δύο πολιτικοί στη Βουλή, στις 6 Μαρτίου, κατά τη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης που έχει καταθέσει ο τομεάρχης Άμυνας της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στην εκπομπή του KONTRA καλεσμένος ήταν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, εξαπολύοντας μύδρους κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, κάτι που προκάλεσε την τηλεφωνική του παρέμβαση.

«Ο κύριος Γεωργιάδης έχει λερωμένη τη φωλιά του, λέει μπούρδες κρεμαστές» είπε αρχικά και πρόσθεσε με ανάλογο ύφος στον κ. Γεωργιάδη όταν εκείνος αποπειράθηκε να τον διακόψει: «Τώρα μουρ-μουρ, πήρα τηλέφωνο να πω δέκα πράγματα. Ο κύριος Γεωργιάδης έχει βγει γύρα στα κανάλια, προσπαθώντας να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας».

Ο κ. Πολάκης κατηγόρησε τον πρώην υπουργό Υγείας για ρουσφετολογικές προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ, θέμα που ανέδειξε στο παρελθόν το Documento. Εν συνεχεία, κατηγόρησε τον Άδωνι Γεωργιάδη για υπουργική διευκόλυνση μέσω σχετικής διάταξης που σκοπό είχε την υπερτιμολόγηση συγκεκριμένου φαρμάκου, καθόσον η πρόταση τιμολόγησης του ΕΟΦ για το εν λόγω φάρμακο ήταν 509 ευρώ, ενώ η «πονηρή» ρύθμιση το κοστολογούσε στα 764 ευρώ. «Έχω αλλάξει εγώ την πρόταση τιμολόγησης του ΕΟΦ; Είσαι τρελός…» ήταν η απάντηση του πρώην υπουργού. 

«Όσο για την μπούρδα που πέταξες σε σχέση με το δελτίο τιμών φαρμάκων του 2015, να σου θυμίσω ότι από τον Γενάρη έως τον Σεπτέμβριο η χώρα βρισκόταν ήταν σε κλοιό των δανειστών. Με δύο εκλογές, με δημοψήφισμα και δημοσιονομικό έλλειμμα. Βγήκε δελτίο τιμών στο τέλος της χρονιάς» υποστήριξε ο Παύλος Πολάκης, με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ να απαντά τονίζοντας: «Καταλάβατε τι είπε; Παραδέχθηκες ποινικός αδίκημα, κακούργημα και θα πας φυλακή Παύλο Πολάκη».

«Καλά – καλά, αέρα θα μου κάνεις…» ανταπάντησε ο Πολάκης.

Δείτε το βίντεο από το 16:55: