Ποιους ακριβώς λέει «μουσίτσες» ο Ανδρέας Λοβέρδος;

Το «φλερτ» με τη ΝΔ προκάλεσε ερωτήσεις δημοσιογράφων, γέλια του Λοβέρδου και μια δήλωση με άγνωστους παραλήπτες

NewsRoom 18/05/2021 | 13:56

Στα εσωκομματικά ζητήματα του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στο Θέμα o Ανδρέας Λοβέρδος που έχει ανακοινώσει ότι θα διεκδικήσει την αρχηγία του κόμματος.

Απαντώντας σε ερώτηση των δημοσιογράφων σχετικά με το αν «φλερτάρει» με τη ΝΔ και αν το ΠΑΣΟΚ θα ακολουθήσει δεξιά γραμμή εφόσον εκλεγεί, ο Ανδρέας Λοβέρδος, εν μέσω έντονου γέλιου χαρακτήρισε «μουσίτσες» όσους διαδίδουν τέτοιες θέσεις.

O βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής χαρακτήρισε «μουσίτσες» όσους λένε «τη νύχτα» όπως είπε, ότι θα πάει στη Νέα Δημοκρατία, ξεκαθαρίζοντας πως «μόνο οριζοντίως θα φύγω από την κεντροαριστερά».

«Όποια μουσίτσα το λέει αυτό σημαίνει ότι δεν εκτιμά τον εαυτό του δεν πιστεύει ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να γίνει δεύτερος πόλος εξουσίας, και επειδή δεν το πιστεύει, πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε επιλογή στα δύο μεγαλύτερα κόμματα (ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ). Έχει δυνατότητα να γίνει πόλος εξουσίας το ΠΑΣΟΚ», σημείωσε.

Παράλληλα, απαντώντας και πάλι στις αμφιβολίες ότι ο ίδιος δεν αντιπροσωπεύει την κεντροαριστερά, ο κ. Λοβέρδος έκανε ένα ρητορικό «άλμα» λέγοντας ότι από την Κεντροαριστερά θα φύγει μόνο... «οριζοντίως».