Ποιους έστειλε ο Μητσοτάκης να συναντήσουν τον Μαρινάκη – Καυστικό σχόλιο από Κύρτσο

Τους «κάρφωσε» χωρίς δεύτερη σκέψη ο Μάκης Βορίδης...

μητσοτακης μαρινάκης

Η κυβέρνηση από τη μία καταγγέλλει τον Βαγγέλη Μαρινάκη και από την άλλη τον εκλιπαρεί για «ειρήνη»; Κάτι τέτοιο φαίνεται μάλλον πως συμβαίνει μετά τις χθεσινές αναφορές του Νίκου Ανδρουλάκη στη Βουλή, την ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου και την παραδοχή από τον Μάκη Βορίδη.

Στη βουλή η κυβέρνηση μπορεί να καταγγέλλει εκδοτικά συμφέροντα όπως όμως αποκαλύφθηκε – από ΜΜΕ αλλά και μέσα στη Βουλή-  παράλληλα το Μέγαρο Μαξίμου έστελνε απεσταλμένους στο σπίτι του Βαγγέλη Μαρινάκη, τους υπουργούς Σταύρο Παπασταύρου και Γιάννη Μπρατάκο για να αποκαταστήσουν τις σχέσεις.

Το ρεπορτάζ μάλιστα λέει πως τα ήπιαν, κάπνισαν πούρα και αντί να επιτύχουν το στόχο τους… έκαναν και αποκαλύψεις στον οικοδεσπότη.

Bratakos papastavrou 1024x623 1

Το συγκεκριμένο γεγονός παραδέχθηκε μάλιστα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και ο Μάκης Βορίδης λέγοντας πως «πήγαν ως φίλοι του.»

Στις παλινωδίες της κυβέρνησης αναφέρθηκε και ο Γιώργος Κύρτος που γράφει σε ανάρτηση:

«Στην κυβέρνηση φαίνεται να έχουν διχαστεί σε σχέση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Μια ομάδα πηγαίνει σπίτι του να υποβάλει τα σέβη της.
Μια άλλη τον καταγγέλλει για διαπλοκή με τον Ανδρουλάκη.
Και ότι βγεί…»

Σφοδρή ήταν η αντίδραση του του Νίκου Ανδρουλάκη στην ομιλία του Κώστα Αχ. Καραμανλή στη Βουλή αλλά και στα θερμά χειροκροτήματα από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που δήλωσαν όλοι παρών, ενώ αίσθηση έκανε και η αναφορά του στη διαπλοκή της κυβερνητικής παράταξης και σε ραντεβού υπουργών με συγκεκριμένο επιχειρηματία.

«Βλέπουμε χειροκροτήματα και χαμόγελα για τον άνθρωπο που πριν το δυστύχημα έλεγε από το βήμα της Βουλής ότι είναι ντροπή να θέτετε θέμα ασφαλείας του σιδηροδρόμου. Τα χειροκροτήματα των βουλευτών της Ν.Δ, το ύφος του κ. Καραμανλή δείχνουν ότι το κόμμα που κυβερνά έχει μηδενική ενσυναίσθηση» επισήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Αλαζονεία, απεριόριστη αλαζονεία» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας για τους βουλευτές της Ν.Δ πως «σήμερα με τον χειροκρότημα σας σε αυτή την προκλητική τοποθέτηση όλοι μαζί είστε συνένοχοί και απολύτως υπεύθυνοι».

Σχολιάζοντας την αναφορά του κ. Καραμανλή σε διαπλοκή της αντιπολίτευσης, άφησε αιχμές ότι οι υπουργοί Σταύρος Παπασταύρου και Γιάννης Μπρατάκος λειτούργησαν ως ειρηνοποιοί στην κόντρα κυβέρνησης Μητσοτάκη με το εκδοτικό συγκρότημα του Βαγγέλη Μαρινάκη και τον επισκέφθηκαν στην οικία του

«Και επειδή άφησε υπονοούμενα για θυρωρούς συμφερόντων, ποιας διαπλοκής; Δύο στελέχη που έπιναν ποτά την Κυριακή το βράδυ; Δικοί σας υπουργοί ήταν με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ την Τετάρτη το βράδυ στην συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας.

Δολοφονία Λυγγερίδη: «Οι αρχηγοί της Εγκληματικής φυγαδεύτηκαν με την ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού από το Ρέντη»!

Ρέντη

Δολοφονία Λυγγερίδη: «Οι αρχηγοί της Εγκληματικής φυγαδεύτηκαν με την ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού από το Ρέντη»!

Tην ίδια ώρα ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης τσακωνόταν με αστυνομικό, διότι δεν ήθελε…

Πάτρα: 12 συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών σε σχολεία!-Μαθητές ανάμεσα στους συλληφθέντες

gada51

Πάτρα: 12 συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών σε σχολεία!-Μαθητές ανάμεσα στους συλληφθέντες

Κατάθεση μαθητή ο οποίος φέρεται να υποστήριξε ότι τον χτυπούσαν όταν δεν κατάφερνε να πουλήσει…

Ξέφραγο αμπέλι οι εγκαταστάσεις του ΗΣΑΠ: Γύρισαν ταινία ερωτικού περιεχομένου σε σταθμό του Ηλεκτρικού!

omonoia3

Ξέφραγο αμπέλι οι εγκαταστάσεις του ΗΣΑΠ: Γύρισαν ταινία ερωτικού περιεχομένου σε σταθμό του Ηλεκτρικού!

Η ΣΤΑ.ΣΥ. προάγει τον… «ερωτικό» πολιτισμό και μάλιστα με διεθνείς παραγωγές