Newsroom

Newsroom

Ποιος Φέντερερ… το μεγάλο ταλέντο είναι ο Άδωνις! Πρόκριση στους «32» και έξαλλα πανηγύρια

Πάμε γερά για τους 16 υπουργέ!

Screenshot 4 17

Η ευχάριστη είδηση της ημέρας! Όχι… το τένις δεν θα γίνει πιο φτωχό επειδή ο σπουδαίος Ρότζερ Φέντερερ αποσύρεται από την ενεργό δράση έχοντας κατακτήσει 20 Grand Slam και 103 τίτλους συνολικά.

Το νέο μεγάλο ταλέντο του αθλήματος είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης και θα καλύψει επάξια το κενό που αφήνει ο μυθικός Ελβετός τενίστας.

Ο υπουργός έχει πάρει μέρος σε τουρνουά τένις στον Αττικό Όμιλο Αντισφαίρισης Φιλοθέης και μάλιστα μεγάλη επιτυχία. Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στο twitter με μια μεγάλη νίκη πέρασε στους 32 της διοργάνωσης με σκορ 6-1 και 6-0 και το πανηγύρισε έξαλλα, Επόμενος στόχος οι 16…

«Σήμερα στον Αττικό Όμιλο Αντισφαίρισης Φιλοθέης (ΑΟΑΦ), στο τουρνουά του κ. Φάνη Θεοδωρίδη (14ο FTO με την Tennis Holdem) Ξεκινήσαμε 128, χθες πέρασα στους 64 και τώρα στους 32! Σκορ 6-1, 6-0! Η άθληση βελτιώνει την ποιότητα της ζωής και την υγεία μας! Το Σάββατο για τους 16!», έγραψε αναλυτικά ο Άδωνις.

Μάλιστα πάνω στον ενθουσιασμό του ο Άδωνις απάντησε και σε σχόλιο του Γιώργου Παππαδάκη για την… «μπάκα» του. Ζωάρα με λίγα λόγια ή με όρους Μητσοτάκη… «καταπληκτική ποιότητα ζωής».

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη